Spoločnosť Apple si pre nás opäť prichystala ďalšiu Activity Challenge, do ktorej sa môže zapojiť každý majiteľ ľubovoľného modelu hodiniek Apple Watch. V sobotu 25. augusta prebehne výzva na oslavu národných parkov. Cieľom podujatia je osláviť národné parky splnením tréningu.

Podmienky k získaniu ocenenia budú tentokrát veľmi jednoduché. Majitelia hodiniek Apple Watch môžu získať ocenenie za národné parky, ak budú v tento deň vykonávať akékoľvek cvičenie po dobu minimálne 20 minúť.

Na Apple Watch sa vracia výzva pre národné parky

Po zaznamenaní tréningu pomocou apky Cvičenie alebo akejkoľvek aplikácie, ktorá pridáva cvičenia do aplikácie Zdravie automaticky získate špeciálne odmeny.

Rovnako ako všetky výzvy na aktivity, aj výzvu pre národné parky 2024 bude sprevádzať ocenenie, ktoré si môžete pozrieť v aplikácii Cvičenie. Nebude chýbať ani séria animovaných nálepiek, ktoré môžete použiť v aplikácii Správy. Nižšie si môžete pozrieť špeciálne odznaky venované očakávanej výzve.

Výzva národné parky 2024
Zdroj: MacRumors
Výzva národné parky 2024
Zdroj: MacRumors
Výzva národné parky 2024
Zdroj: MacRumors
Výzva národné parky 2024
Zdroj: MacRumors

Spoločnosť Apple poskytuje Výzvu pre národné parky každoročne a často ju sprevádza ďalší obsah s tematikou tohto sviatku. Ten je dostupný v obchode App Store alebo v aplikácii Apple TV či na ďalších jablkových platformách. Nezabudnite sa do tejto výzvy zapojiť aj vy!

Prečítajte si tiež  Nové Apple Watch SE by mali byť naozaj z plastu. Potvrdil to známy analytik

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -