Bezpečnosť je prvoradá a ak si chcete efektívne chrániť svoj majetok, potrebujete aj šikovnú kameru, ktorú si viete prichytiť na svoj dom, chatu alebo firmu. Xiaomi Imilab EC5 je ideálnym adeptom, pretože je veľmi lacná a dá sa ovládať cez iPhone či zariadenia s Androidom. Teraz túto kameru navyše kúpite v zľave za veľmi výhodnú cenu. Jej nákup sa preto oplatí.

Xiaomi Imilab EC5 natáča video do 2K HDR a zároveň podporuje kvalitný nočný režim. Samozrejmosťou je aj 3 Mpx fotoaparát či možnosť otáčať s celou kamerou horizontálne až o 350° a vertikálne až o 100°. Vďaka tomu vám nič neunikne. Xiaomi Imilab EC5 má aj inteligentný systém na detekciu podozrivých osôb. Akonáhle si všimne niečo zvláštne, pošle vám do telefónu notifikáciu a vy sa na celú vec môžete pozrieť z úplne iného miesta.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu tejto bezpečnostnej kamery, zistíme, že vôbec nie je drahá. Štandardne sa Xiaomi Imilab EC5 predávala za 99 €, avšak jej cena časom klesala a dnes ju kúpite v zľave po kliknutí na tento odkaz len za 53,9 €. Ide o veľmi výhodnú ponuku vzhľadom na to, čo všetko toto šikovné zariadenie z hľadiska bezpečnosti dokáže.

Okrem zaznamenávania videa a upozorňovania majiteľa má totiž aj silné LED svetlo, ktoré vám dokáže posvietiť na chodník, alebo vyplašiť zlodejov. Nechýba ani silná 100 dB siréna, ktorá na seba upozorní napríklad v prípade vlámania a celá kamera je aj odolná voči vode v rámci normy IP66, takže jej neublíži voda, dážď ani sneh. Netreba zabúdať, že na internet sa vie pripojiť buď cez Wi-Fi alebo rovno cez LAN kábel, čím si zaistíte stabilnejšie pripojenie.

Xiaomi Imilab EC5 tiež všetky záznamy ukladá priamo na svoj Cloud, vďaka čomu sa ku ním viete kedykoľvek vrátiť. Veľkou výhodou je aj možnosť vloženia poistnej 256 GB MicroSD karty, keby čokoľvek zlyhalo s vašim internetom. Ak sa vám teda táto šikovná kamera páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť vaša len za 53,9 €. Nenechajte si ujsť túto skvelú ponuku.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 9 padli na cenové dno. Špičkové hodinky od Apple sú vo veľkej zľave
Môže ťa zaujímať
- Reklama -