Ak si túžite kúpiť nové inteligentné hodinky s prémiovým dizajnom aj funkciami, teraz na to máte fantastickú príležitosť. Špičkové Apple Watch Ultra 2. generácie si totiž môžete zaobstarať za veľmi výhodnú cenu. Na zariadení krásne ušetríte a získate produkt, ktorý vám bude verne slúžiť niekoľko dlhých rokov.

Apple Watch Ultra 2 sú vyrobené z titánu a ponúkajú displej so zafírovým sklíčkom, ktorý je extrémne náročné poškriabať. Okrem toho sú certifikované v rámci vojenskej normy MIL-STD 810H a vydržia ponor až do hĺbky 40 metrov. Apple Watch Ultra 2 nesklamú ani veľkým 49 mm OLED displejom s vysokým rozlíšením a maximálnym jasom až 3 000 nitov. Hodinky sú tiež plné senzorov. Zmerajú vám srdcový tep, hladinu kyslíka v krvi (oxymeter), ale obsahujú aj teplomer či dokonca EKG! Nechýba im ani krokomer, barometer, akcelerometer či dvojfrekvenčné GPS pre presnú lokalizáciou. Samozrejmosťou je aj navigácia s možnosťou zobrazenia mapy.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, Apple Watch Ultra 2 sa v čase uvedenia na trh predávali o 100 € lacnejšie, než ich predchodca. Hodinky ste si mohli zaobstarať od 899 €, avšak postupom času ich cena klesala, až sa dostala na dnešnú veľmi priaznivú úroveň. Apple Watch Ultra 2 kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 748 €, vďaka čomu krásne ušetríte. Získate pri tom produkt, ktorý vám vydrží niekoľko dlhých rokov.

Zdroj: YouTube / GregsGadgets (úprava redakcie)

Tieto špičkové hodinky od Apple majú aj plno ďalších benefitov. Apple do nich integroval napríklad LTE, takže sa viete pripojiť na mobilnú sieť bez toho, aby ste mali pri sebe iPhone. Na Slovensku to podporuje O2 a Telekom. Okrem toho majú Apple Watch Ultra 2 aj zabudovanú sirénu a podporu núdzových SOS volaní. Samozrejmosťou sú aj funkcie, ako detekcia autonehody či pádu, ktoré vám môžu zachrániť život.

Apple Watch Ultra 2 dostali do vienka nový čip S9 so zvýšeným 64 GB úložiskom na aplikácie z App Store, fotky či hudbu. Hodinky tiež podporujú gesto double-tap a okrem iného ponúkajú aj lepšiu 36 hodinovú výdrž batérie s podporou rýchleho nabíjania. V úspornom režime sa dokonca viete dostať až na 72 hodín na jedno nabitie. Ak sa vám teda Apple Watch Ultra 2 páčia, teraz ich kúpite len za 748 € za zvýhodnenú cenu. Je to super ponuka, ktorú by bola veľká škoda nevyužiť.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple TV+ príde v novembri a bude stáť 9,99$ mesačne.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -