Pokiaľ chcete inteligentný televízor s dostatočne veľkou 55″ uhlopriečkou a hlavne kvalitným QLED obrazom, máme pre vás jeden tip, na ktorom krásne ušetríte. Spoločnosť TCL predáva jednu takúto TV v zľave za veľmi výhodnú cenu. Krásne na nej ušetríte a získate televízor, ktorý vám bude verne slúžiť niekoľko dlhých rokov.

Presná uhlopriečka tejto QLED TV od TCL je 139 centimetrov, čo je už dosť do obývačky, alebo napríklad na stenu do spálne. 4K rozlíšenie ponúka presnejšie 3840 x 2160 pixelov a zariadenie podporuje aj technológiu HDR10+. Tešiť sa môžete nie len na tie najjemnejšie detaily, ale aj veľmi pekné farby či podporu technológie UHD AI Super Resolution Upscaling.

Koľko však táto vynikajúca televízia vlastne stojí? To je tá najlepšia časť. Zariadenie vstúpilo do predaja pred niečo vyše rokom za 639 €, avšak jeho cena postupne klesala, až sa dostala na dnešnú úroveň. 55″ QLED TV od TCL kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 449 €, vďaka čomu krásne ušetríte a získate vynikajúce zariadenie, ktoré vám bude verne slúžiť ešte veľa veľa rokov.

TCL TV 85" zľava
Zdroj: TCL

Výrobca si v tomto prípade dal záležať aj na kvalitných reproduktorov. Ich výkon je 20 W a podporujú aj priestorový zvuk Dolby Atmos, takže si už nebudete musieť dokupovať domáce kino alebo soundbar. Nakoľko ide o inteligentnú TV, nainštalovať si do nej môžete rôzne aplikácie, ako napríklad Netflix, Voyo, YouTube, Disney+ a podobne.

Obrovskou výhodou je tiež fakt, že hoci má tento panel štandardne 60 Hz, pokiaľ si na ňom pustíte hry napríklad z hernej konzoly, rozlíšenie môžete znížiť na Full HD (1080p) a zahrať si na vyššej, až 120 Hz obnovovacej frekvencii. Pokiaľ vás teda táto Smart TV zaujala, po kliknutí na tento odkaz ju môžete získať v zľave len za 449 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPad Pro s OLED displejom sa blíži. Cena môže napokon prekvapiť
Môže ťa zaujímať
- Reklama -