Telekom tento mesiac prišiel s prekvapivou ponukou, ktorou potešil mnohých svojich zákazníkov. V rámci špeciálnej akcie rozdáva celý deň neobmedzené mobilné dáta úplne zadarmo.

Táto ponuka sa týka všetkých zákazníkov predplatených kariet, a to bez rozdielu, či používajú Predplatenku, Easy alebo Juro. Pokiaľ chcete využiť túto výhodnú akciu, treba si dať pozor na dátum, kedy bude prebiehať.

Hneď na začiatku musíme napísať, že mobilné dáta nebude nutné nijakým spôsobom aktivovať (napríklad cez aplikáciu). K ich spusteniu dôjde automaticky od polnoci do polnoci z 31. augusta na 1. septembra – 24 hodín.

Telekom tiež zdôrazňuje, že táto akcia bude platiť na území Slovenska a nebudú sa pri nej uplatňovať žiadne rýchlostné či objemové obmedzenia. Je teda úplne jedno, koľko dát v daný deň miniete.

Pokiaľ teda máte kartu Predplatenka, Easy alebo Juro, túto akciu by ste si určite nemali nechať ujsť. Veď je úplne zadarmo!

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AirTag kúpite za veľmi výhodnú cenu. Apple používatelia ho milujú
Môže ťa zaujímať
- Reklama -