Garmin Epix Pro G2 patria medzi najlepšie inteligentné hodinky zamerané na profesionálnych športovcov a aktívne zameraných spotrebiteľov. Ide o veľkého konkurenta Apple Watch Ultra 2. generácie, ktorého si teraz môžete zaobstarať za veľmi férovú cenu. Bola by to škoda nevyužiť.

Garmin Epix Pro G2 majú 1,4″ AMOLED displej s rozlíšením 454 x 454 px, funkciou Always-on a sklíčkom Gorilla Glass. Hodinkám nechýba ani vojenská certifikácia MIL-STD-810 či odolnosť voči vode v rámci normy až 100 M (10 ATM). Zariadenie vďaka tomu prežije skutočne náročné zaobchádzanie. Garmin Epix Pro G2 navyše potešia aj z hľadiska snímačov. Majú snímač srdcového tepu, oxymeter, meranie teploty, sledovanie spánkovej aktivity či úrovne stresu. Takisto získali aj dvojpásmové GPS či navigačný systém s mapou.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, tá je štandardne pomerne vysoká. Garmin Epix Pro G2 sa predávajú za 949 €, avšak vy ich dnes môžete kúpiť po kliknutí na tento odkaz už za 827,7 €, vďaka čomu krásne ušetríte. Vďaka solídnej konštrukcii a vysokej odolností vám budú slúžiť niekoľko dlhých rokov.

Garmin Epix Pro G2
Zdroj: YouTube / Shervin Shares / Connect The Watts (úprava redakcie)

Garmin Epix Pro G2 sú plné užitočných funkcií a technológií. Zmerajú vám fyzickú kondíciu a takisto disponujú aj technológiou Pacepro, ktorá dokáže sledovať dáta z behu do kopca, na základe čoho vám následne prezradí, aké ste urobili pokroky. Garmin Epix Pro G2 tiež dokážu fungovať ako taký osobný tréner. Odporúčia vám ideálny tréning a poradia aj s regeneráciou. Poteší tiež fantastická výdrž batérie. Garmin Epix Pro G2 zvládnu fungovať približne týždeň aktívneho nosenia na ruke. V úspornom režime sa viete dokonca dostať na extrémnych 31 dní.

Aby toho nebolo málo, Garmin Epix Pro G2 majú aj LED svetlo pre tých, ktorí veľa behajú v noci. Hodinkám nechýba ani barometer, výškomer či kompas a takisto majú aj NFC na bezkontaktné platby Garmin Pay. Pokiaľ sa vám teda Garmin Epix Pro G2 zapáčili, po kliknutí na tento odkaz ich môžete získať už za 827,7 €. Stále ide o jedno z najlepších zariadení vo svojej triede a tak by ste túto ponuku nemali premeškať.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Takto lacné ešte neboli. Kúpte si Windows 10 len za 5 € alebo Office 2021 pre Mac za extrémne nízku cenu. Ponuka je obmedzená
Môže ťa zaujímať
- Reklama -