Pokiaľ hľadáte kvalitný bezdrôtový reproduktor s poriadnym zvukom, máme pre vás jeden tip, ktorý teraz môžete získať veľmi výhodne. JBL PartyBox 110 vám zabezpečí obrovské množstvo zábavy aj vďaka svetelným efektom a teraz ho môžete získať v zľave za extrémne výhodnú cenu. Túto ponuku si nemôžete nechať ujsť.

JBL PartyBox 110 má výkon až 160 W vo frekvenčnom rozsahu od 45 Hz do 20000 Hz, vďaka čomu roztancuje väčšiu miestnosť, ale aj oslavu pri bazéne. Reproduktor je odolný voči vode v rámci normy IPX4, takže sa mu nič nestane, ani keď vám náhodou trochu zmokne a okrem iného má aj vlastnú batériu, takže ho nemusíte napíjať do siete. Výdrž akumulátora sa pohybuje na úrovni 12 hodín. Konektivita zahŕňa Bluetooth 5.1, USB aj 3,5 mm jack.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, JBL PartyBox 110 sa v čase uvedenia na trh predával za približne 400 €. Jeho cena však postupom času klesala a teraz ho ešte môžete získať v obrovskej zľave, vďaka čomu zaň po kliknutí na tento odkaz zaplatíte iba 185,5 €. Upozorňujeme však, že táto ponuka môže byť časovo / skladovo obmedzená.

JBL PartyBox 110
Zdroj: JBL

Obrovskou výhodou reproduktora JBL PartyBox 110 je fakt, že okrem prehrávania ponúka aj farebné LED svetlá s rôznymi efektami, ktoré vám zabezpečia počas tmy a noci poriadnu párty atmosféru. Poteší tiež hmotnosť na úrovni jedenásť kilogramov, čo je na takto veľký reproduktor viac, ako slušné. Ľahko sa prenáša z miesta na miesto a samozrejme je aj relatívne spratný.

Ak sa vám teda JBL PartyBox 110 zapáčil, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš v zľave už za 185,5 €. Ako sme však napísali, nevieme, dokedy bude táto ponuka platiť. Ak teda máte záujem, radšej sa poponáhľajte.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Je to potvrdené. Tento mobilný operátor zatiaľ nebude zvyšovať ceny!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -