Ak chcete kvalitné inteligentné hodinky s prémiovým spracovaním a modernými funkciami, dnes vám ukážeme zariadenie, na ktorom krásne ušetríte a ktoré môže priamo konkurovať Apple Watch. Titánové Huawei Watch GT3 Pro disponujú solídnym hardvérom a množstvom senzorov. Teraz ich môžete získať za extrémne výhodnú cenu. Bola by to škoda nevyužiť.

Huawei Watch GT3 Pro sú vďaka spomínanému titánu nie len odolné, ale aj veľmi ľahké. Ich AMOLED displej má funkciu Always-on a nechýba ani vysoké rozlíšenie či rýche reakcie. Hodinky sú tiež vybavené zafírovým sklíčkom a odolajú vode v rámci normy 5 ATM+. Z hľadiska senzorov majú sledovanie srdcového tepu, hladiny kyslíka v krvi (oxymeter), meranie teploty kože a dokonca aj meranie kyseliny mliečnej. Čerešničkou na torte je prítomnosť EKG, ktoré majú aj Apple Watch.

No a cena? To je tá najlepšia časť. Aj keď sú Huawei Watch GT3 Pro špičkovo vybavené, ich cena vôbec nie je prehnane vysoká. Štandardne sa predávajú len za 350 € a vy ich po kliknutí na tento odkaz môžete získať už za 248 €. Za podobné peniaze sa dnes predávajú Apple Watch SE 2. generácie, ktoré nemajú Always-on displej, titánové telo, zafírové sklíčko, EKG a ani oxymeter. Huawei Watch GT3 Pro sú konkurentom skôr pre Apple Watch Series 9 či dokonca Apple Watch Ultra 2!

Zdroj: YouTube / Karl Conrad (úprava redakcie)

Po ich nákupe sa nemusíte báť kompatibility, nakoľko toto zariadenie si dobre rozumie s iOS aj Androidom. Okrem toho má špičkovú výdrž batérie na jedno nabitie, ktorá v praxi dosiahne pokojne aj týždeň. Huawei dokonca hovorí o 14 dňoch, no muselo by ísť o pomerne úsporné podmienky. Huawei Watch GT3 Pro prekvapia aj stovkou športových režimov či apkou na potápanie – hodinky sa môžu ponoriť až do hĺbky 30 metrov…

Ak si chcete toto zariadenie vyskúšať, teraz sa jeho nákup oplatí. Takto dobre vybavené hodinky budete hľadať v podobnej cenovej kategórii len veľmi ťažko. Ak vás teda Huawei Watch GT3 Pro zapáčili, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše už za 248 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  JBL Tune 760NC padli na cenové dno. Majú ANC, dobrý zvuk a dlhú výdrž batérie
Môže ťa zaujímať
- Reklama -