Od predstavenia pôvodných slúchadiel AirPods Max prešli už takmer štyri roky, takže je pochopiteľné, že všetci fanúšikovia giganta z Cupertina čakali na aktualizovanú verziu. Apple sa konečne prihlásil o slovo a priniesol nám vytúžený upgrade.

Nové AirPods Max si síce zachovali pôvodný dizajn, no v konečnom dôsledku sa nieto čomu diviť. Nadčasový vizuál, ktorý je prítomný aj v novej generácii bol obohatený o nové technológie, ktoré poznáme z ostatných verzií jablkových slúchadiel.

Farebná paleta, z ktorej si vyberie každý

Jednou z najvýraznejších noviniek je pridanie nových farebných možností. Apple sa zameral na pastelové farby, ktoré sú vyobrazené s klasickým kontrastom medzi náušníkmi a konštrukciou slúchadiel.

AirPods Max 2
Zdroj: Apple

AirPods Max budú po novom dostupné v týchto farbách: 

  • Fialová
  • Oranžová
  • Modrá
  • Midnight
  • Starlight

Pridanie portu USB-C a vylepšenia pre zvuk

Druhou významnou zmenou je prechod na USB-C, čím Apple definitívne potvrdzuje svoj zámer štandardizovať nabíjanie cez tento port. Táto zmena zjednoduší používateľom správu nabíjacích káblov a zvýši kompatibilitu medzi rôznymi jablkovými zariadeniami.

Ďalšou inováciou je integrácia personalizovaného priestorového zvuku v systéme iOS 18 pre AirPods Max. Novinka, ktorá bola predtým dostupná len pre modely AirPods Pro, poskytuje používateľom pohlcujúci zážitok zo zvuku, ktorý sa prispôsobuje ich okoliu.

Zdroj: Apple

Aj keď nebolo úplne zreteľné, či tieto audio funkcie sú spojené s prípadným novým čipom H2 alebo inými zvukovými vylepšeniami, je jasné, že Apple posunul vpred aj svoj high-endový model slúchadiel.

Tieto aktualizácie teda predstavujú dôležité kroky pre Apple v oblasti rozvoja ich audio zariadení, čím sa firma snaží neustále zlepšovať používateľský zážitok a udržať svoju pozíciu na trhu s prémiovými audio produktmi.

Prečítajte si tiež  Apple predstavil Apple Watch Series 10. Majú obrovský displej a mnoho vylepšení

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -