Pokiaľ máte radi Apple, mali by ste vyskúšať všetky zariadenia tejto spoločnosti a nevynechať pri tom ani fenomenálny lokátor AirTag. Toto zariadenie dokáže nájsť peňaženku, kabelku ale aj väčšie predmety, ako sú kufre či dokonca vystopovať ukradnuté auto. AirTag a dá teraz kúpiť za extrémne výhodnú cenu a vy by ste to mali využiť.

Šikovný lokátor od Apple má kompaktné rozmery, takže si ho ľahko pripevníte na kľúče alebo schováte tak, aby ho nikto iný nevidel. Jeho oblá plastová konštrukcia je veľmi pevná a dokonca odolná voči vode v rámci normy IP67. Vo vnútri sa skrýva vymeniteľná gombíková batéria CR2032 (1 až 2 ročná výdrž) ale aj reproduktor či ultraširokopásmový čip, s ktorým sa dá AirTag vystopovať na centimetre presne.

No a cena? AirTag od spoločnosti Apple stál v čase uvedenia na trh 39 €, no jeho cena postupne klesala až kým sa nedostala na dnešnú úroveň. Po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať len za 26 €.

A pokiaľ chcete ušetriť ešte o trochu viac, AirTag si môžete kúpiť aj vo výhodnom balení štyroch kusov, ktoré sa bežne predáva za 129 €, ale po kliknutí na tento odkaz ho získate už za 96 €. Vďaka tomu vás jeden kus AirTagu vyjde len na 24 €. Tak na čo ešte čakáte?

AirTag
Zdroj: SvetApple

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Dočkali sme sa: watchOS 11 prinesie základnú funkciu, ktorá na Apple Watch chýba už roky
Môže ťa zaujímať
- Reklama -