Nový školský rok je tu a s ním aj nové výzvy. Slovenský Apple Premium Partner, spoločnosť iStores, prináša študentom a učiteľom jedinečnú príležitosť, v rámci ktorej môžu získať až 10 % zľavu na nový MacBook Air, ktorý získajú už od 32 € mesačne. Ide o veľmi výhodnú ponuku, no treba myslieť na to, že je časovo obmedzená. Ak ju chceš využiť, mal by si sa poponáhľať.

Ak sa teraz pýtaš, prečo práve Mac, odpoveď je úplne jednoduchá. Práve tieto počítače sú vďaka svojmu prémiovému spracovaniu, vysokému výkonu a tiež jednoduchému ovládaniu ideálnymi spoločníkmi pre každého, kto hľadá zariadenie zamerané na vysokú produktivitu. Jeho kompatibilita s obľúbenými aplikáciami a intuitívny operačný systém macOS uľahčia tvoje štúdium či prácu a ty sa budeš doslova tešiť na to, keď ho budeš môcť používať.

Samotná 10 % zľava na Mac je platná pre študentov, ich rodičov a učiteľov po predložení platnej ISIC / ITIC karty. Zároveň treba zdôrazniť, že ju je potrebné využiť najneskôr do konca septembra. V rámci akcie môžeš získať napríklad:

  • Mac mini (M2) od 629 €
  • MacBook Air (M1) od 809 €
  • MacBook Air (M2) od 944 €
  • MacBook Air (M3) od 1034 €

Viac sa dozvieš na tejto internetovej stránke. Za zmienku však stojí aj fakt, že iStores rozširuje ponuku na MacBook Air za zvýhodnenú cenu aj pre tých, ktorí nie sú študentmi. Stačí sa teda dostať na internetovú stránku predajcu a pozrieť sa, čo predajca ponúka.

Výhody, ktoré pri Macu oceníš

iStores Back to school akcia
Zdroj: iStores
  1. Kompatibilita — S obrovským množstvom aplikácií a programov.
  2. Batéria na celý deň — Výdrž batérie od 17 do 22 hodín zabezpečí, že ťa nič nepreruší ani keď si stále na cestách.
  3. Kontinuita — Mac a iPhone spolupracujú dokonale. Všetko máš synchronizované a tieto zariadenia sa navzájom perfektne dopĺňajú.
  4. Odolnosť a spoľahlivosť — Kvalitná konštrukcia a pravidelné aktualizácie zaručujú dlhú životnosť počítača.
  5. Extrémny výkon — Platforma Apple Sillicon s ARM procesormi od Apple ponúka extrémny výpočtový výkon, ktorý sa ti hodí pri každodenných úlohách.

iPad ako alternatíva za Mac?

Zdroj: Unsplash / iPad / Walling (úprava redakcie)

Ak preferuješ niečo ľahšie a kompaktnejšie, iPad môže byť tou správnou voľbou. Teraz ho môžeš získať so zľavou až do 6 %, pričom iPad 10. generácie je dostupný už od 16 € mesačne v rámci študentskej zľavy!

Pokiaľ ťa ponuka zaujala, navštív oficiálne internetové stránky spoločnosti iStores, kde sa o nej dozvieš všetky potrebné informácie.

Prečítajte si tiež  Microsoft si robí srandu z Apple. Reklama zosmiešňuje MacBook.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -