Slovenský telekomunikačný operátor Slovak Telekom sa rozhodol zareagovať na aktuálnu situáciu s povodňami, ktorá potrápila značnú časť Európy. Na deň rešpektu, ktorý je venovaný hrdinom nosiacim pršiplášte prináša zaujímavú novinku.

Telekom chce vyjadriť vďaku všetkým, ktorí nasadili počas ťažkej situácie s povodňami mimoriadne úsilie na to, aby sme všetci ostali v suchu. Pri tejto príležitosť dáva zákazníkom počas celého dnešného dňa (18. septembra) nekonečné mobilné dáta zadarmo. Telekom navyše nezabudol ani na zákazníkov dobíjacích kariet Predplatenka a Easy.

Pokiaľ patríte medzi nich, určite oceníte nové MIXI balíčky 5 GB + 100 minút, ktoré sú opäť dostupné úplne zadarmo. Tento balík je platný po dobu siedmych dní od aktivácie.

Na záver Telekom všetkým svojim zákazníkom rozdáva 100 extra srdiečok v Telekom aplikácii, ktoré je možné využiť na aktiváciu Magenta Moments. Srdiečka nájdete v podobe kupónu v sekcii „Momentrs“.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iOS 18 prinesie prvú umelú inteligenciu od Apple. Naučí sa po slovensky?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -