Aktualizované: Voyo opäť nabehlo 

V redakcii situáciu sledujeme a môžeme potvrdiť, že tesne pred 22:00 hodinou večer nám platforma Voyo začala fungovať a vyzerá to tak, že už nemá absolútne žiadne problémy. Ak si ju teda predplácate, môžete pokračovať v sledovaní svojich obľúbených filmov, seriálov alebo dokumentov.

Pôvodný článok

Jedna z najrozšírenejších streamovacích služieb v našich končinách má aktuálne výpadok. Používatelia z celého Slovenska sa sťažujú na to, že im nefunguje Voyo s tým, že na obrazovke svieti iba nápis „Error 503“.

TV Markíza medzičasom potvrdila, že ide o výpadok, o ktorom vie a na jeho odstránení intenzívne pracuje. Diváci sa teda musia vyzbrojiť určitou dávkou trpezlivosti a počkať, kým sa technikom podarí Voyo opäť sprevádzkovať.

Televízia markíza napísala na svojom Facebooku nasledovné:

Momentálne evidujeme technické problémy, ktoré spôsobujú výpadok pri prehrávaní či načítavaní služby Voyo.
Kolegovia z technického oddelenia aktívne pracujú na odstránení problému. Veríme, že čím skôr bude opäť všetko v poriadku.
Prosíme o trpezlivosť a ďakujeme za pochopenie 🙏

Voyo
Zdroj: Voyo

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  AKTUÁLNE: Prvý slovenský operátor zrejme chystá podporu LTE pre Apple Watch
Môže ťa zaujímať
- Reklama -