Apple je najväčší výrobca bezdrôtových slúchadiel na svete a pravdepodobne nikoho neprekvapí, že jeho najúspešnejším modelom sú AirPods Pro 2. generácie. Tento model bol naposledy inovovaný minulý rok a k ďalšiemu upgradu dôjde pravdepodobne až o 12 mesiacov. Vzhľadom na to, že teraz zlacnel, čo si môžete overiť po kliknutí na tento odkaz, je ten najvyšší čas na jeho nákup.

AirPods Pro 2. generácie majú prvotriedny zvuk a vďaka uzatvorenej konštrukcii a silikónovým špuntom si užijete svoje obľúbené skladby v tej najvyššej kvalite. Samozrejmosťou je aj extrémne dobre vyladené ANC, na ktoré sa skoro žiaden konkurent ani len nechytá a nechýba ani šikovný transparentný režim, či dokonca adaptívny režim. AirPods Pro 2 sa z roka na rok zlepšujú, nakoľko Apple ich dokáže softvérovo aktualizovať. Pred pár dňami dokonca vyšlo najavo, že sa budú dať používať ako certifikovaný načúvací prístroj! Spôsobov ich využitia je skutočne veľa.

No a cena? Napriek tomu, čo všetko AirPods Pro 2. generácie dokážu, ich cena sa dostáva na veľmi prijateľnú úroveň. Pri prvotnom uvedení na trh sa predávali za 299 €, minulý rok ich cena klesla na 279 € a dnes ich po kliknutí na tento odkaz kúpite už za 229 € s DPH! Keď vezmeme do úvahy fakt, že úplne nové AirPods 4 s podporou ANC, ale oveľa horšou výbavou a schopnosťami sa predávajú len o cca 30 € lacnejšie, ľudia by nad nimi nemali ani rozmýšľať.

AirPods Pro 2
Zdroj: YouTube / Marques Brownlee (úprava redakcie)

AirPods Pro 2 majú aj fenomenálnu výdrž batérie na jedno nabitie. V slúchadlách je dostatok energie na 6 hodinové fungovanie a nabíjacie puzdro vám dá ďalších 24 hodín, takže dokopy sa dostanete na veľmi slušných 30 hodín. Okrem toho majú AirPods Pro 2 aj bezdrôtové nabíjanie, pričom okrem Qi2 štandardu môžete využiť aj MagSafe či dokonca nabíjací puk z vašich Apple Watch!

AirPods Pro 2 odolajú aj vode v rámci certifikácie IP54 (slúchadlá aj ich puzdro) a od roku 2023 v nich nájdete univerzálny USB-C konektor. Obrovskou výhodou je tiež reproduktor zabudovaný priamo v puzdre, ktorý sa dá využiť napríklad pri hľadaní cez službu Find My. Ak teda chcete AirPods Pro 2, teraz ich môžete kúpiť len za 229 €. Vzhľadom na to, čo všetko dokážu a ako dlho vám vydržia (niekoľko rokov) je to z nášho pohľadu skvelá investícia, ktorú môžeme len a len odporučiť. Veď sami ich máme v redakcii.

Prečítajte si tiež  5 aplikácií, ktoré sú dnes ZADARMO!

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -