V uliciach New Yorku sa nedávno odohralo nečakané stretnutie medzi moderátorom a zároveň komikom Jimmy Fallonom a generálnym riaditeľom spoločnosti Apple Timom Cookom. Fallon, ktorý bol najskôr vybavený súpravou Apple Vision Pro sa pripojil ku Cookovi na prechádzku mestom, počas ktorej diskutovali o novom iPhone 16 a ďalších technologických novinkách, ktoré spoločnosť Apple chystá.

Cook prezradil, že pri každom veľkom uvedení nového produktu navštevuje ikonický obchod na 5th Avenue, ktorý je ikonický svojim hranatým skleneným dizajnom a v roku 2024 dostal aj elegantné farebné nasvietenie. „Je to pre mňa symbol inovácie a spojenia s našimi zákazníkmi,“ povedal Cook. Fallon medzi rečou žartoval o tom, ako sa Cook teší hviezdnej pozornosti, no Cook to skromne pripísal láske ľudí k značke Apple.

Apple Intelligence a budúcnosť technológií

Diskusia sa dotkla aj budúcnosti technológií, na ktorých spoločnosť Apple pracuje. Cook vyjadril nadšenie z pripravovanej služby Apple Intelligence, ktorá začne fungovať budúci mesiac.

Medzi nové funkcie patrí automatické zhrnutie e-mailov či kreatívne nástroje ako Genmoji a Image Playground. Škoda len, že na Slovensku si na tieto vychytávky počkáme v tom lepšom prípade do budúceho roka – aj to len v cudzom jazyku.

Stretnutie sa zakončilo vtipnou scénou, keď Fallon uhádol Cookovu preferenciu horčice na hotdogu a obdaroval Cooka suvenírom s newyorskou tematikou. Aj keď si Cook tento darček príliš neosvojil, moment bol zábavný a určite vám odporúčame pozrieť si celé video.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Zamestnanci Apple Store ukradli 700 000$!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -