Skladacie smartfóny lákajú čoraz väčšie množstvo používateľov no spoločnosť Apple sa do ich vývoja stále netlačí. Využíva to však napríklad konkurenčný Samsung, ktorý je v tejto oblasti v súčasnosti azda najďalej. Jeho skladacia vlajková loď Galaxy Z Fold6 sa navyše teraz dá kúpiť za extrémne výhodnú cenu. Ušetríte stovky eur.

Zákazníci pri tom dostanú absolútne špičkový hardvér. Vonkajší displej ponúka uhlopriečku 6,3″, vysokú 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, jas až 2600 nitov a ochranu Gorilla Glass Victus 2. Ten vnútorný skladací displej má potom uhlopriečku 7,6″, taktiež 120 Hz obnovovaciu frekvenciu a rozlíšenie až 1856 x 2160 px. Samsung Galaxy Z Fold6 má aj solídny pánt a dokonca je odolný voči vode v rámci normy IP48.

No a cena? Zariadenie sa v čase uvedenia na trh predávalo za 1 999 € v základnom prevedení, čo mohlo mnohých zákazníkov odradiť. Po kliknutí na tento odkaz však Samsung Galaxy Z Fold6 kúpite už za 1 189 € s DPH, vďaka čomu na jeho nákupe extrémne ušetríte. A nie je v tom žiaden háčik.

Samsung Galaxy Z Fold6
Zdroj: YouTube / Dion Schuddeboom (snímka obrazovky)

Z hľadiska výkonu sa taktiež nemusíte absolútne ničoho obávať. Samsung Galaxy Z Fold6 má to najlepšie z najlepšieho a v jeho vnútri pracuje osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 doplnený o 12 GB RAM a 256 GB úložisko. Zariadenie vás nesklame ani z hľadiska fotoaparátov. V zadnej časti nájdete 50 Mpx hlavný, 12 Mpx širokouhlý a 10 Mpx teleobjektív, na ktoré zaznamenáte nádherné zábery. Poteší tiež kvalitná 10 Mpx predná kamera či možnosť natáčania 4K videa pri 60 FPS.

Samsung Galaxy Z Fold6 má v neposlednom rade aj veľký 4 400 mAh akumulátor s celodennou výdržou batérie. Na nabíjanie slúži USB-C konektor (25 W), no využiť môžete aj 15 W bezdrôtové nabíjanie či dokonca 4,5 W reverzné nabíjanie. Telefón je vybavený aj špičkovým 5G pripojenmí, technológiou Bluetooth 5.3 a stereo reproduktormi. Ak sa vám teda Samsung Galaxy Z Fold6 páči, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš už za 1 189 €. Tak na čo ešte čakáte.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Xiaomi Redmi Buds 4 Pro zničia AirPods Pro cenou. Ponúkajú brutálny zvuk, ANC aj výdrž batérie
Môže ťa zaujímať
- Reklama -