Za dobré bezdrôtové slúchadlá nemusíte platiť stovky eur. Na trhu sú aj cenovo dostupné alternatívy, ktoré ponúkajú kvalitný zvuk, prémiové funkcie a moderný dizajn. Pekným príkladom sú Sony WH-CH720N, ktoré teraz kúpite v zľave za extrémne výhodnú cenu. Nenechajte si to ujsť.

Slúchadlá sa spoliehajú na 30 mm meniče, ktoré prehrávajú vyvážené stredy, výšky aj basy a pracujú vo frekvenčnom rozsahu 7 – 20 000 Hz. Ich súčasťou je technológia DSEE, ktorá v praxi vylepšuje nekvalitné zvukové stopy, čo sa hodí pre horší / nekvalitných nahrávkach a samozrejme ANC (aktívne odstránenie okolitého hluku), vďaka čomu budete doslova odizolovaný od okolitého sveta. Sony tu použil dokonca aj procesor V1, ktorý môžete poznať z prémiovej triedy slúchadiel 1000X!

Pokiaľ sa pozrieme na cenu, v tejto oblasti model WH-CH720N exceluje. V čase uvedenia na trh sa predával za 119 €, avšak dnes ho po kliknutí na tento odkaz získate v zľave len za 70 €! Ušetríte približne 50 € a získate zariadenie, ktoré vám verne poslúži niekoľko dlhých rokov. A to sme vám zďaleka nepovedali všetky výhody týchto slúchadiel.

Sony WH-CH720N
Zdroj: YouTube / Smart Home Sounds (úprava redakcie)

Pochváliť sa môžu aj 50 hodinovou výdržou batérie, respektíve 35 hodinovou výdržou so zapnutým ANC. Samozrejmosťou je aj rýchle nabíjanie, ktoré vám dá za 3 minúty dosť energie na hodinu prehrávania hudby. Sony okrem toho myslel aj na tých, ktorí chcú počúvať hudbu cez kábel a preto WH-CH720N túto možnosť podporujú. Ich dizajn pozostáva s komfortných a mäkkých naušnikov, takže vám nebude prekážať ani niekoľkohodinové nosenie.

V neposlednom rade Sony tieto slúchadlá vybavil aj kvalitnou sústavou mikrofónov, ktoré oceníte nie len pri ANC, ale aj pri telefonovaní. WH-CH720N sú certifikované pre 360 Reality Audio na optimalizáciu hudobného zážitku individuálnou analýzou tvaru uší. Čerešničkou na torte je potom sprievodná aplikácia, cez ktorú si zariadenie dokonalo nastavíte. Ak sa vám teda Sony WH-CH720N zapáčili, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše už za 70 €. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MagSafe nabíjačka je teraz v zľave za výhodnú cenu. Vyskúšajte si túto technológiu konečne aj vy
Môže ťa zaujímať
- Reklama -