Koncom minulého týždňa mala na Apple TV+ premiéru dlho očakávaná akčná komédia s názvom WOLFS. V hlavných úlohách sa predstavili Brad Pitt a George Clooney, ktorý si spolu zahrali po neuveriteľných 17 rokoch.

Film, ktorý mal pôvodne premiérovať v kinách, bol po obmedzenom kinematografickom uvedení vypustený priamo na streamovaciu službu. Režisérom snímky je Jon Watts, známy svojou prácou na trilógii Spider-Man.

Knižnica Apple TV+ aj naďalej cieli na kvalitu

Príbeh filmu sleduje dvojicu profesionálnych vyšetrovateľov, ktorí sa musia spojiť, aby zakryli závažný zločin. K Pittovi a Clooneymu sa na obrazovke pridávajú aj známe mená ako Amy Ryan, Austin Abrams a Richard Kind.

Aj keď bol film kritikmi prijatý pozitívne, Apple sa minulý mesiac rozhodol film stiahnuť z plánovaného širokého kinodistribučného uvedenia. Spoločnosť nezverejnila dôvody tejto zmeny stratégie. Odborníci však špekulujú, že dôvod môže byť spojený s nedostatočnými tržbami predchádzajúcich filmových projektov spoločnosti.

Ako sledovať film WOLFS na Apple TV+

Film si môžete vychutnať prostredníctvom aplikácie Apple TV na zariadeniach s aktívnym predplatným Apple TV+. Noví záujemcovia môžu využiť bezplatnú sedemdňovú skúšobnú verziu dostupnú na webovej stránke Apple.

Apple TV+ je možné tiež získať ako súčasť rôznych balíčkov Apple One alebo ďalších propagačných akcií. Jednou z nich je akčná ponuka pre majiteľov konzoly PlayStation 4 alebo PlayStation 5, ktorí majú nárok na 3 mesiace predplatného členstva zadarmo.

Prečítajte si tiež  Astronauti na ISS sledujú Apple TV+. Ide o seriály For All Mankind a Ted Lasso

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -