Spoločnosť Meta oznámila pridanie novej funkcie do svojej aplikácie WhatsApp. Jedna z najpopulárnejších chatovacích apiek sa dočká nových efektov pre videohovory, ktoré majú za cieľ spraviť komunikáciu pútavejšou a osobnejšou.

Používatelia sa môžu tešiť na pridanie desiatich nových filtrov a desiatich pozadí. Tieto vylepšenia sú podľa Mety ideálne na zlepšenie atmosféry hovoru, či už pre pracovné stretnutia alebo neformálny pokec s priateľmi.

WhatsApp dostáva efekty a pozadia pre videohovory

Nové filtre pre WhatsApp zahrnú možnosti ako teplý, chladný, čiernobiely, únik svetla, zasnený, prizmové svetlo, rybie oko, starý televízor, matné sklo a duálny tón. Medzi novými možnosťami pre pozadia nájdeme rozmazané pozadie, obývacia izba, kancelária, kaviareň, kamienky, gurmán, sploštený, pláž, západ slnka, oslava a les.

Efekty a pozadia pre WhatsApp
Zdroj: Blog.WhatsApp

Okrem toho WhatsApp pridáva aj funkcie „Touch up“ a „Low Light“, ktoré sú určené na zlepšenie vizuálnej prezentácie používateľov. Prvá zo spomenutých vychytávok pomôže vyhladiť vizuálny vzhľad používateľa, zatiaľ čo druhá novinka zlepší kvalitu videa v slabom osvetlení.

Nové funkcie bude možné aktivovať jednoduchým kliknutím na ikony efektov, ktoré sú umiestnené v pravom hornom rohu obrazovky počas videohovoru.

Novinky budú k dispozícii pre individuálne aj skupinové videohovory. Uvedenie pre všetkých používateľov aplikácie pre iOS a Android je naplánované na najbližšie týždne.

Prečítajte si tiež  WhatsApp prináša zaujímavú novinku, ktorá obohatí váš chat

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -