Ak chcete špičkové inteligentné hodinky za rozumnú cenu, ktoré majú perfektný hardvér a dokážu konkurovať Apple Watch Ultra 2. generácie, máme pre vás jeden tip, na ktorom krásne ušetríte. Garmin Fenix 7 Pro sa teraz dajú získať mimoriadne výhodne. Hodinky sú plné senzorov, ponúkajú vysokú odolnosť a zároveň extrémnu výdrž batérie.

V týchto hodinkách nájdete dvoj-frekvenčný GPS systém s veľmi presným určovaním polohy, ale aj akcelerometer, krokomer, barometer, gyroskop, výškomer či kompas. Hodinky vás samozrejme dokážu navigovať a na 1,3″ MIP displeji s rozlíšením 260 x 260 pixelov bez problémov zobrazia aj mapu. Z hľadiska snímačov im nechýba sledovanie srdcového tepu, pulzný oxymeter ale ani teplomer. Všetky technológie fungujú veľmi presne, aby vám zaručili čo možno najrelevantnejší výsledok.

Aká je však cena? Garmin Fenix 7 Pro sa v čase uvedenia na trh predávali za 949 €. Nakoľko však nejde o žiadnu horúcu novinku, dnes na ich nákupe dokážete krásne ušetriť. Zariadenie sa predáva po kliknutí na tento odkaz len za 689 €, čo je veľmi výhodná ponuka. Zaplatíte zaň výrazne menej, ako za Apple Watch Ultra 2. generácie, pričom Garminy vás oslnia aj výdržou batérie. Tej sa však budeme venovať nižšie.

Garmin Fenix 7 Pro Sapphire Solar
Zdroj: YouTube / DesFit (snímka obrazovky)

Garmin Fenix 7 Pro sa vyznačujú aj vysokou odolnosťou, nakoľko sú vyrobené z kvalitných materiálov a zároveň spĺňajú normu 100 M (10 ATM). Vďaka nej sa s nimi môžete ponoriť aj hlbšie do vody počas dovolenky pri mori alebo plávania v bazéne. Obrovským benefitom je aj funkcia bezkontaktných platieb, o ktorú sa stará technológia NFC. Garmin Pay funguje veľmi podobne, ako Apple Pay.

Azda najviac lákavou je však na týchto hodinkách ich extrémna výdrž batérie na jedno nabitie. Výrobca hovorí až o 22 dňoch, no reálne treba počítať skôr so 14 dňami. Aj tak ide ale o fantastický výsledok, na ktorý sa Apple Watch Ultra 2 nikdy nedostanú ani v úspornom režime a totálnej nečinnosti. Ak sa vám teda Garmin Fenix 7 Pro zapáčili, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše za 689 €. Keďže sú absolútne špičkovo vybavené, ich nákupom nemôžete urobiť krok vedľa. Tak na čo ešte čakáte?

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Takto bude vyzerať iPhone 16: Toto video pôsobí ako originál od Apple
Môže ťa zaujímať
- Reklama -