Ted Lasso sa vryl do pamäte všetkých fanúšikov produkcie Apple TV+ ako jeden z najkvalitnejších seriálov vôbec. Charizmatický Jason Sudeikis v ňom stvárnil trénera amerického futbalu, ktorý sa rozhodol vziať pod svoje krídla neúspešný anglický futbalový tím a doviesť ho až na vrchol.

Seriál sa dočkal troch sérií, počas ktorých sa mu podarilo získať niekoľko prestížnych ocenení a hlavne srdcia divákov z celého sveta. Najnovšie informácie poukazujú na fakt, že Ted Lasso môže dostať ešte jedno vytúžené pokračovanie.

Ted Lasso dostane štvrtú sériu

Podľa nedávneho príspevku od Sigmunda Judgea, spoluorganizátora podcastu Magic Rays of Light, sa obľúbený seriál Ted Lasso vraj chystá na svoju štvrtú sériu. Judge na sociálnej sieti X naznačil, že predprodukcia úspešného komediálneho seriálu začne už v januári v Londýne.

Apple zatiaľ oficiálne nepotvrdil plány na štvrtú sériu, ani neposkytol žiadne detaily o dátume vydania. Informácie sa však kopia stále viac a preto je možné, že gigant z Cupertina ju oficiálne ohlási už čoskoro.

Ted Lasso
Zdroj: Apple

Ak ste ešte seriálu Ted Lasso nedali šancu, všetky tri série si môžete vychutnať prostredníctvom aplikácie Apple TV na zariadeniach s aktívnym predplatným Apple TV+. Noví záujemcovia môžu využiť bezplatnú sedemdňovú skúšobnú verziu dostupnú na webovej stránke Apple.

Apple TV+ je možné tiež získať ako súčasť rôznych balíčkov Apple One alebo ďalších propagačných akcií. Jednou z nich je akčná ponuka pre majiteľov konzoly PlayStation 4 alebo PlayStation 5, ktorí majú nárok na 3 mesiace predplatného členstva zadarmo.

Prečítajte si tiež  Tento exkluzívny film na Apple TV+ búra rebríčky sledovanosti

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -