Ak ste športovým nadšencom, určite vás poteší, že od 1. októbra do 29. októbra 2024 bude dostupný prémiový kanál Sport1 HD pre všetkých zákazníkov Skylinku bezplatne. Ide o skvelý ťah zo strany operátora, ktorý týmto spôsobom oslovuje nielen stálych, ale aj nových potenciálnych klientov.

Na Sport1 HD sa môžete tešiť na priame prenosy z Ligy národov UEFA, zápasy Európskej hádzanárskej federácie či hokejové stretnutia slovenských tímov v Tipos Extralige. Zaujímavým lákadlom môže byť zároveň aj vysielanie turnajov v šípkach a zápasov amerického futbalu.

Prehľad vysielaných športov:

Šport Súťaž/Podujatie
Futbal Liga národov UEFA
Hádzaná Európska hádzanárska federácia
Hokej Tipos Extraliga
Šípky Turnaje v šípkach
Box Zápasy v boxe
Americký futbal Zápasy amerického futbalu

Skylink Live TV v cene balíka

Ďalšou výhodou je, že Sport1 HD je dostupný aj prostredníctvom internetovej televízie Skylink Live TV. To znamená, že si môžete vychutnať svoje obľúbené športové prenosy kdekoľvek a kedykoľvek, stačí vám len pripojenie na internet. Skylink Live TV majú dostupnú všetci zákazníci v rámci svojho balíčka.

Táto ponuka od Skylinku je skvelou príležitosťou pre všetkých, ktorí chcú zažiť bohatý športový program bez zvýšených nákladov. Ak ste doteraz váhali nad rozšírením svojho balíka o športové kanály, teraz máte ideálnu príležitosť vyskúšať si to bez záväzkov.

Parameter Hodnota
Program Sport1 HD
Pozícia vo FastScan 106
Satelit Astra 23,5°E
Kmitočet 12 070 MHz
Polarizácia Horizontálna
FEC 3/4
Symbolová rýchlosť 27 500 kS/s
Norma DVB-S2 / 8PSK
Pilot

Tieto parametre sú potrebné na správne naladenie programu Sport1 HD.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Nothing Ear (2024) sú za TOP cenu. Konkurent AirPods Pro 2 sa teraz oplatí
Môže ťa zaujímať
- Reklama -