Sony minulý rok predstavil hernú kontrolu PlayStation 5 Slim, ktorá prišla s jemne prepracovaným dizajnom. Hoci na prvý pohľad vyzerá rovnako, jej rozmery sa podarilo skresať o približne 30 %, čo je pomerne dosť. Pokiaľ ťa PS5 Slim zaujalo a chceš si ho zaobstarať, teraz na jeho nákupe môžeš nádherne ušetriť.

Herná konzola ponúka špičkový výkon, vďaka čomu si užiješ najnovšie herné tituly v 4K kvalite bez akéhokoľvek sekania. Konzola má tiež 1 TB úložisko, ktoré oproti klasickej verzii PS5 narástlo z 825 GB a aby toho nebolo málo, po prvýkrát prichádza aj s odnímateľnou Blu-Ray mechanikou. Tá bude v tomto článku kľúčová.

Dnešné cenové zvýhodnenie sa totiž týka predovšetkým základnej verzie PS5 Slim, ktorá sa s mechanikou nepredáva. Ak si však zvyknutý na digitálne verzie hier, vadiť ti to nebude. Práve naopak ťa o to viac poteší, že namiesto pôvodných 450 € túto hernú konzolu kúpiš po kliknutí na tento odkaz už za 391 €. Vzhľadom na to, čo všetko ponúka je to výborný deal. A ak by si v budúcnosti Blu-Ray mechaniku predsa potreboval, dá sa kúpiť samostatne za cca 100 – 120 € v závislosti od predajcu. Keď si to spočítame, bude to len o málo drahšie, ako keby si si kúpili PS5 Slim s mechanikou za najnižšiu možnú cenu.

PlayStation 5
Zdroj: Sony

Táto konzola ti samozrejme ponúka aj špičkový ovládač DualSense, ktorý má nie len perfektnú spätnú väzbu a výborné tlačidlá či joysticky, ale oceníš na ňom aj dlhú výdrž batérie, integrovaný reproduktor či dokonca mikrofón. Vďaka tomu si užiješ svoje hry aj so svojimi priateľmi, pokiaľ ich budeš hrať online.

Kúpiť sa dnes oplatí aj PlayStation 5 Slim s Blu-Ray mechanikou

A ak by si sa napokon predsa rozhodol pre PlayStation 5 Slim so vstavanou Blu-Ray mechanikou, aj jeho nákup sa momentálne veľmi oplatí. Zatiaľ čo v čase uvedenia na trh sa konzola predávala za 549 €, dnes ju po kliknutí na tento odkaz môžeš mať za 489 €.

V každom prípade tu ale strácaš možnosť otestovať si, či by ti nestačila aj digitálna edícia bez mechaniky. Dnes si totiž hry nemusíš kupovať. Stačí ti len členstvo v PlayStation Plus (od 8,99 € do 16,99 € v závislosti od balíka) a môžeš sa hrať svoje obľúbené tituly z bohatej knižnice na základe mesačného predplatného. Mnohým ľuďom to takto vyhovuje viac.

Prečítajte si tiež  iPhone 14 Pro kúpite v zľave extrémne výhodne. Teraz je najlepší čas na jeho kúpu

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -