Spoločnosť Google opäť inovuje svoj najpopulárnejší e-mailový klient. Nová funkcia súhrnných kariet v apke Gmail prináša revolučný spôsob, ako spravovať e-maily efektívnejšie a prehľadnejšie. O tejto novinke informoval portál News18.

Súhrnné karty umožňujú interakciu s obsahom e-mailov bez nutnosti ich otvárania, čo používateľovi dokáže ušetriť množstvo času a zároveň mu to zjednoduší prácu s apkou. Moderný dizajn a nové akčné tlačidlá, ako pridanie udalostí do kalendára či nastavenie pripomienok na platby zásadne zrýchľujú každodenné úlohy.

Gmail
Zdroj: Google

Dôležité dátumy, platenie účtov či rezervácie už nebudete musieť mať roztrúsené po viacerých apkách vo vašom smartfóne. Všetko vám zobrazí Gmail na jednom prehľadnom mieste. Má to byť tá najdôležitejšia apka, na ktorú sa budete vedieť za každých okolností spoľahnúť.

Google sa zameriava na štyri hlavné kategórie, ktoré pomáhajú udržať poriadok v preplnenom inboxe. Všetkému pomáha pokročilá umelá inteligencia.

Kategória Funkcie
Nákupy Sledovanie balíkov, detaily objednávok, aktualizácie doručení
Udalosti Pridanie do kalendára, pozvanie ostatných
Účty Prehľad nadchádzajúcich faktúr, pripomienky platieb, úlohy v Google Tasks
Cestovanie Správa rezervácií, online check-in, dôležité cestovné informácie

„Happening soon“ – nová karta, ktorá vám prezradí, čo vás čaká

Google tiež zaviedol novú sekciu „Happening soon“, ktorá zobrazuje nadchádzajúce udalosti a poskytuje aktuálne informácie bez nutnosti otvárania jednotlivých e-mailov.

Google plánuje rozšíriť tieto súhrnné karty aj na ďalšie kategórie v nasledujúcich mesiacoch, čo ešte viac zlepší používateľský zážitok.

V súčasnosti však vylepšenia zavádza postupne na rôznych iOS a Android zariadeniach, čo znamená, že sa s touto novinkou, ktorá by vám mala urobiť poriadok medzi vašimi udalosťami môžete stretnúť kedykoľvek v priebehu nasledujúcich mesiacov.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Shazam prekročil hranicu jednej miliardy vyhľadávaní mesačne
Môže ťa zaujímať
- Reklama -