Kvalitné inteligentné hodinky nemusia byť drahé a Huawei Watch GT5 sú toho príkladom. Zariadenie, ktoré je plne kompatibilné s operačnými systémami iOS aj Android si teraz môžete zaobstarať za extrémne výhodnú cenu. Predstavené bolo len 19. septembra 2024 a ponúka hardvér, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani dvojnásobne drahšie Apple Watch.

Huawei Watch GT5 majú moderný dizajn s veľkým 1,43″ AMOLED displejom s 3D zakrivením sklíčkom, vysokým rozlíšením (466×466 pixelov) či funkciou Always-on. Prémiový pocit dodáva rám z nehrdzavejúcej ocele a nároční zákazníci ocenia aj odolnosť voči vode až do hĺbky 50 metrov! Hodinky tiež podporujú cez 100 športových režimov a obsahujú snímače ako sledovanie srdcového tepu, oxymeter či barometer. Takisto im nechýba presný GPS systém a možnosť sledovať mieru záťaže a kvality či po novom aj dýchania v spánku.

Už z tohto pohľadu to teda vyzerá, že Huawei Watch GT5 sú špičkovým zariadením, ktoré bude pravdepodobne dosť drahé. Veď aj také Apple Watch Series 10, ktoré by im mohli konkurovať sa predávajú za 479 €. Pravda je však v tomto prípade niekde celkom inde. Huawei Watch GT5 totiž kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 240 €, čo je dokonca ešte menej, než koľko by ste zaplatili za Apple Watch SE 2. generácie.

Huawei Watch GT5
Zdroj: Huawei (úprava redakcie)

Súčasťou hodiniek je samozrejme vstavaný mikrofón aj reproduktor a okrem dotykového displeja ich budete ovládať aj cez funkčné tlačidlo a praktickú otočnú korunku. Športovci tiež ocenia, že Huawei Watch GT5 dokážu vyhodnotiť bežecký index, tréningový stres, tréningovú záťaž, regeneračnú tepovú frekvenciu a dokonca aj úroveň zotavenia. Navyše vďaka podpore Bluetooth 5.2 si hodinky môžete spárovať s ďalším športovým príslušenstvom.

A to najlepšie nakoniec? Výdrž batérie sme doteraz nespomenuli úplne schválne, lebo ju považujeme za fenomenálnu. Výrobca hovorí, že v úspornom režime sa viete dostať až na dva týždne na jedno nabitie. Ak však budete hodinky používať bežným spôsobom, výdrž klesne na 9 dní a ak zapnete Always-on displej, stále vám ponúknu veľmi slušných 5 dní na jedno nabitie. Apple Watch vydržia 4-5x kratšie. Ak vás teda Huawei Watch GT5 zaujali, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše za 240 €. Tak na čo ešte čakáte?

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple vydalo geniálnu reklamu na iPhone 14 Pro. Celá bola natočená na smartfón
Môže ťa zaujímať
- Reklama -