JBL Charge 5 patrí v našich končinách medzi najúspešnejšie bezdrôtové reproduktory na trhu. Toto zariadenie kombinuje kvalitný a silný zvuk s vysokou odolnosťou a dlhou výdržou batérie na jedno nabitie. Ak si ho chcete zaobstarať, po kliknutí na tento odkaz ho môžete získať za výhodnú cenu. Hodí sa v lete ku bazénu, ale aj v zime, napríklad na Silvestra na chatu.

Celkový výkon JBL Charge 5 dosahuje až 40 W, takže bez problémov roztancuje aj väčšiu miestnosť. Zvuková sústava pozostáva z dvoch pasívnych basových žiaričov a samostatného výškového reproduktoru. Samozrejmosťou je kvalitný zvuk so silnými basami, či vysoká odolnosť. Zariadenie má pevnú konštrukciu a zároveň odolá vode v rámci normy IP67. Ak ho teda niečim oblejete, alebo naň naprší, nič sa mu nestane.

Pokiaľ sa potom pozrieme na cenu, tá je aktuálne veľmi priaznivá. JBL Charge 5 sa v čase uvedenia na trh predával za 179 €, avšak postupom času cena klesala až kým sa dostala na dnešnú úroveň. Reproduktor kúpite po kliknutí na tento odkaz len za 126,8 €, vďaka čomu príjemne ušetríte a získate vynikajúci produkt s dlhoročnou životnosťou. Zárukou toho, že JBL Charge 5 je vo svojej oblasti skutočne skvelá voľba je aj to, že na Slovensku má kopec spokojných zákazníkov a samozrejme skvelé recenzie.

JBL Charge 5
Zdroj: YouTube / The Product Lab

JBL Charge 5 má aj dlhú výdrž batérie na jedno nabitie. Výrobca udáva až 20 hodín vďaka prítomnosti veľkého 7 500 mAh akumulátora. Dokonca ho viete použiť aj ako powerbanku a nabíjať z neho telefón alebo iné zariadenie, ak sa vám náhodou na výlete vybije. JBL Charge 5 z hľadiska konektivity využíva buď Bluetooth alebo USB-C konektor.

Ak vás teda tento vynikajúci reproduktor zaujal, po kliknutí na tento odkaz ho kúpite už za 126,8 €. My sami ho máme v redakcií a dlhodobo sme s ním veľmi spokojní. Aj preto vieme, že jeho výberom neurobíte krok vedľa. Rozhodnutie ale nechávame na vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Xiaomi Robot Vacuum X20+ kúpite veľmi lacno. Dokáže aj mopovať a Slováci ho milujú
Môže ťa zaujímať
- Reklama -