Tim Cook ako generálny riaditeľ spoločnosti Apple prostredníctvom svojho nedávneho príspevku na sociálnej sieti X oznámil, že Apple poskytne finančnú pomoc oblastiam zasiahnutým hurikánom Milton. Presná suma príspevku nebola zverejnená, no zámer pomôcť obnove po katastrofe je jasný.

Cook vo svojom poste na X vyjadril podporu všetkým ktorí boli zasiahnutí ničivým hurikánom a zaželal im mnoho síl. Obete naviac ubezpečil, že Kalifornská spoločnosť prispeje k úsiliu o nápravu škôd spôsobených touto katastrofou.

Hurikán Milton dorazil na pevninu v okolí Siesta Key na Floride tento týždeň večer. Okrem extrémnych poveternostných podmienok so sebou priniesol aj sériu ničivých tornád. Tieto prírodné živly spôsobili významné materiálne škody kvôli záplavám a žiaľ, aj straty na životoch v mnohých častiach Floridy.

Tim Cook X
Zdroj: X / Tim Cook (snímka obrazovky)

Nie je to prvýkrát, čo Apple pristupuje k podpore komunít postihnutých prírodnými katastrofami. V minulosti už firma viackrát finančne podporila Americký Červený kríž v súvislosti s pomocou pri hurikánoch. Tento najnovší príspevok je súčasťou pokračujúceho záväzku Apple podporovať obnovu a pomoc v krízových situáciách.

Prečítajte si tiež  Tim Cook predal vyše 200-tisíc akcií Apple. Zarobil desiatky miliónov dolárov

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -