Ak si chcete zaobstarať špičkové inteligentné hodinky za rozumnú cenu, práve teraz na to máte fantastickú príležitosť. Apple Watch Ultra 2. generácie patria medzi to najlepšie, čo je aktuálne v ponuke. Po kliknutí na tento odkaz ich získate lacnejšie a svoju voľbu nebudete ľutovať ani minútu. Ide o špičkový prémiový produkt, ktorý vám vydrží roky.

Apple Watch Ultra 2 sú vďaka titánovej konštrukcii a keramickému sklíčku extrémne odolné. Ponoria sa do hĺbky 40 metrov a spĺňajú normu americkej armády MIL-STD-810H. Z hľadiska výbavy im nechýba špičkový čip S9 so 64 GB úložiskom a podporou gesta Double Tap. Okrem toho v nich nájdete dvojpásmové GPS s extrémne presným určovaním polohy a podporou navigácie so zobrazením mapy. Samozrejmosťou sú aj zdravotné senzory, ako sledovanie srdcového tepu, oxymeter, teplomer či dokonca EKG! Toto všetko nájdete ukryté v malom zariadení na zápästí.

No a cena? Apple Watch Ultra 2 sú svojou výbavou aj spracovaním skutočne unikátom vo svojej triede. Spájajú plnohodnotný fitness tracker a inteligentné hodinky v elegantnom a veľmi odolnom balení, ktoré sa štandardne predáva za 899 € s DPH. Po kliknutí na tento odkaz však kúpite Apple Watch Ultra 2 už za 799 € s DPH a to rovno u autorizovaného predajcu spoločnosti Apple. Ak chcete túto šancu využiť, radšej sa poponáhľajte, nakoľko nevieme garantovať, dokedy bude k dispozícii.

Zdroj: YouTube / GregsGadgets (úprava redakcie)

Hodinky Apple Watch Ultra 2 majú samozrejme špičkovú tréningovú apku, kde nájdete ohromné množstvo aktivít a taktiež presné meranie aktívnych spálených kalórií. Poteší tiež sledovanie spánkovej aktivity a po novom dokonca aj detekcia spánkového apnoe. Hodinky vás navyše budú vedieť upozorniť že na vás „lezie“ choroba a vďaka natívnej podpore eSIM cez ne môžete volať alebo odpovedať na správy aj bez toho, aby ste pri sebe mali iPhone (podporuje to o2 a Telekom).

V neposlednom rade zaujme silný reproduktor so vstavanou sirénou, ktorá na seba dokáže upozorniť vysokou hlasitosťou. Apple Watch Ultra 2 majú podľa výrobcu až 36 hodinovú výdrž batérie v štandardnom režime a 72 hodinovú výdrž v úspornom režime. U nás v redakcii ich nabíjame raz za dva dni, na čo sa dá vďaka podpore rýchleho nabíjania ľahko zvyknúť. A aby sme nezabudli, v Apple Watch Ultra 2 nájdete aj NFC, takže s nimi môžete ľahko platiť. Ak sa vám teda tieto hodinky zapáčili, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše už za 799 €. Tak na čo ešte čakáte?

Prečítajte si tiež  Aplikácia Google Maps už čoskoro zavedie vítanú funkciu. Užijete si ju však iba s novým iPhonom 14 Pro

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -