Ak si chcete kúpiť jeden z najlepších smartfónov sveta za rozumnú cenu, teraz na to máte príležitosť. iPhone 15 Pro Max je stále aktuálny model a na rozdiel od nástupcu ho kúpite skladom. A aby toho nebolo málo, po kliknutí na tento odkaz na jeho nákupe ušetríte stovky eur. Svoju voľbu určite nebudete ľutovať.

iPhone 15 Pro Max má veľký 6,7″ Super Retina XDR OLED displej s vysokým rozlíšením, jasom 2000 nitov, funkciou Always-on a 120 Hz obnovovacou frekvenciou. Nechýba mu výrez Dynamic Island, v ktorom sa skrýva Face ID (odomykanie tvárou). iPhone 15 Pro Max dostal do vienka aj 3 nm čip A17 Pro s podporou hardvérovo akcelerovaného ray-tracingu. Vďaka tomu si na zariadení zahráte aj konzolové hry, ako Assassins’s Creed Mirage. Telefón má tiež 8 GB operačnú pamäť RAM.

Z hľadiska ceny je kúpa minuloročnej série aktuálne veľmi výhodná. Telefón sa v čase uvedenia na trh predával za 1 449 € s tým, že už v základe štartoval na vyššej 256 GB pamäti, čo je jeho veľká výhoda. Po kliknutí na tento odkaz ho ale kúpite už za 1 159 €, čo je absolútne fantastická cena. Vzhľadom na to, aký malý je rozdiel medzi iPhonom 15 Pro Max a 16 Pro Max vás výber staršej generácie nemusí mrzieť. Má dokonca aj titánový rám a taktiež displej chránený vrstvou Ceramic Shield. Odolá tiež vode v rámci normy IP68.

iPhone 15 Pro Max
Zdroj: YouTube / Macrumors (snímka obrazovky)

Absolútne fantastický je iPhone 15 Pro Max z hľadiska fotoaparátov. Nájdete tu tri snímače (48 Mpx hlavný, 12 Mpx širokouhlý a 12 Mpx teleobjektív), ktoré sú doplnené o 3D LiDAR skener. Zariadenie natáča video do 4K pri 60 FPS a zábery sú opticky stabilizované vďaka pokročilej technológii Sensor-Shift 2. Telefón má tiež rôzne praktické režimy, ako ten nočný, portrétny, akčný či filmový. Rovnako s ním môžete zachytávať zábery vo formátoch ProRAW, ProRes či LOG.

Perfektná je aj výdrž batérie. Zariadenie, ktoré sa už nabíja cez USB-C kábel a ponúka podporu pre Thunferbol 4 (10 Gb/s) vydrží bez problémov aj dva dni na jedno nabitie. Okrem toho môžete nabíjať aj cez MagSafe alebo bezdrôtovo (Qi2). Pokiaľ vás teda iPhone 15 Pro Max zaujal, po kliknutí na tento odkaz môže byť váš len za 1 159 €. Nie len, že na ňom slušne ušetríte, ale takisto naň nebudete musieť čakať týždne až mesiace! A to je obrovská výhoda.

Prečítajte si tiež  Rusko žiada Apple aby v krajine otvorilo kanceláriu. V opačnom prípade môže firme zakázať činnosť na svojom území

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1100 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -