Ak chcete vlastniť špičkové bezdrôtové hodinky s kvalitným displejom, dlhou výdržou batérie a nabitými funkciami, Garmin Epix Pro G2 sú pre vás ako stvorené. Konkurujú najdrahším Apple Watch Ultra a ponúkajú všetko, čo budete pri bežnom nosení aj vašich aktivitách potrebovať. Teraz sa navyše predávajú za výhodnú cenu, čo pre vás môže byť zaujímavé.

Garmin Epix Pro G2 sa spoliehajú na kvalitný 1,4″ AMOLED displej s krásnymi farbami a rozlíšením až 454 x 454 px. Nechýba funkcia Always-on či ochrana Gorilla Glass. Hodinky, sú certifikované vojenskou normou MIL-STD-810, takže prežijú extrémne zaobchádzanie a vďaka norme 100 M (10 ATM) im nezblíži voda v bazéne či mori. Ak sa pozrieme na snímače, nájdeme tu všetko potrebné na vaše každodenné dobrodružštvá. Spomeňme snímač srdcového tepu, oxymeter, meranie teploty, sledovanie spánkovej aktivity aj úrovne stresu. Nechýba dvojpásmové GPS s mapovou navigáciou.

No a cena? Aj tá je veľmi výhodná. Garmin Epix Pro G2 sa bežne predávajú za poriadne mastných 949 €, čím sa radia medzi najdrahšie inteligentné hodinky na trhu. Po kliknutí na tento odkaz ich ale kúpite len za 819 €, vďaka čomu ušetríte. Nezabúdajte, že aj keď nejde o nič lacné, tento produkt si kupujete na niekoľko rokov a pri tom, čo ponúkajú Garmin Epix Pro G2 môžete mať istotu, že vám vydržia veľmi dlhú dobu.

Garmin Epix Pro
Zdroj: YouTube / DesFit / Tinh tế (úprava redakcie)

Z hľadiska výbavy sa patrí spomenúť, že Garmin Epix Pro G2 disponujú aj technológiou Pacepro. Jej úlohou je sledovať dáta z behu do kopca, na základe čoho vám následne prezradí, aké ste urobili pokroky. Nechýba ani schopnosť merať fyzickú kondíciu, vďaka čomu budete nosiť na zápästí takého osobného trénera. Hodinky majú aj TOP výdrž batérie. Garmin Epix Pro G2 zvládnu fungovať v extrémne úspornom režime 31 dní na jedno nabitie. Pri bežnom nosení však rátajte so stále dobrým týždňom.

Na záver ešte spomenieme, že Garmin Epix Pro G2 disponujú LED svetlom, ktoré sa hodí pri nočnom behu, aby ste si posvietili na cestu a aby vás videli napríklad okoloidúce autá. Takisto sa v nich nachádza barometer, výškomer aj kompas a nechýba NFC na bezkonaktné platby prostredníctvom služby Garmin Pay. Pokiaľ vás teda vynikajúce Garmin Epix Pro G2 zaujali, po kliknutí na tento odkaz môžu byť vaše už za 819 €. Pre mnohých je to lepšia voľba, ako nákup Apple Watch Ultra. Rozhodnutie ale nechávame na každom z vás.

Prečítajte si tiež  Procesor M3 Pro je sklamaním: V niektorých veciach je dokonca lepší predchodca

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -