Ak uvažuješ o kúpe nového tabletu, základný iPad 10. generácie by mal byť na vrchole tvojho zoznamu. Aktuálne je k po kliknutí na tento odkaz dispozícii za skvelú cenua ponúka všetko, čo od neho bežný, stredne náročný spotrebiteľ vyžaduje. Tento iPad nie je len bežný tablet – ponúka výborný pomer ceny a výkonu, ktorý uspokojí každého, od študentov až po profesionálov.

Za svoje peniaze v tomto prípade dostaneš zariadenie, ktoré kombinuje vysokú kvalitu spracovania s výkonným čipom A14 Bionic. To znamená, že zvládneš plynule multitaskovať, hrať náročnejšie hry alebo editovať videá. Vďaka tomuto čipu budeš mať v rukách nástroj, ktorý ťa nesklame ani v najnáročnejších úlohách. V kombinácii s iPadOS získavaš prístup k skvelej softvérovej výbave, ktorá sa neustále vylepšuje. Samozrejmosťou je veľký 10,9″ displej s vysokým rozlíšením či možnosť napojenia externej klávesnice s trackpadom.

Pokiaľ sa pozrieme na cenu základného iPadu, štandardne sa predáva za 409 € s DPH, no pri pôvodnom uvedení na trh stál až 579 €, takže cena išla dole. Zdá sa však, že sa nezastavila, pretože po kliknutí na tento odkaz zariadenie môže získať len za 369 € s DPH. A to už je čiastka, za ktorú sa naozaj oplatí. Nie je v tom samozrejme žiaden háčik.

iPad 10
Zdroj: YouTube / Justin Tse (snímka obrazovky + úprava redakcie)

Z hľadiska ďalších informácií, základný iPad je nie len kompaktný ale aj ľahký a určite oceníš jeho dlhú výdrž batérie až na úrovni 10 hodín, ktorá sa nabíja cez štandard USB-C. Moderný dizajn zabezpečí komfortné ovládanie a vďaka Touch ID integrovanom v uzamykacom tlačidle sa môžeš tešiť na rýchly prístup ku svojim dátam po jedinom dotyku.

Ak sa ti teda základný iPad 10. generácie páči a chceš si ho užiť naplno, pretože si študent, prípade sa ti hodí na doma alebo do práce, po kliknutí na tento odkaz môže byť tablet tvoj za 369 €. Za takúto cenu sa moc často nevyskytuje a aj preto by bola škoda túto šancu nevyužiť. Rozhodnutie však nechávame na tebe.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 1 000 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple vydalo iOS 13.3. Aktualizujte si ho aj vy!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -