Netflix je v súčasnosti najrozšírenejšia platforma na legálne sledovanie filmov. Celá táto služba je veľmi jednoduchá a pomerne lacná, nečudo teda, že je aj taká populárna. Zdá sa ale, že najznámejší pirátsky server chce byť práve Netflixu veľkou konkurenciou. Na jeho stránkach sa totižto objavila nová možnosť, ktorá umožňuje sledovať film priamo v tvojom prehliadači!

The Pitate Bay môže byť konkurenciou pre Netflix!

Ak si pirátom alebo len holduješ sledovaniu filmov zadarmo cez internet, pravdepodobne ťa následujúca správa poteší. Už totiž nemusíš vyhľadávať rôzne stránky, na ktorých sú filmy zdarma a rovnako tak nemusíš čakať hodiny, kým sa ti filmy stiahnu do počítača. The Pirate Bay prichádza s riešením!

Nový plugin Torrent-Time totiž rieši presne ten problém, ktorý ti prednedávnom zaberal hodiny času či desiatky minút nepohodlného vyhľadávania. Vďaka nemu sa popri odkaze na stiahnutie objavilo nové tlačítko, cez ktoré je možné film zadarmo sledovať.

torrent - svetapple.sk

Samozrejme takýto prístup je ako ináč protiprávny, no povedzme si na rovinu, kto z nás The Pirate Bay už niekedy nepoužil? Je to gigant, ktorého je veľmi ťažké napadnúť, pretože si zakúpil ostrov v medzinárodných vodách a naň uložil svoje servery (toto všetko ešte v roku 2007).

Zaujímavé je napríklad aj to, že The Pirate Bay žalovali spoločnosti ako napríklad Warner Bross hneď niekoľkokrát za to, že sa na týchto stránkach objavil ich obsah zadarmo. Súd samozrejme vyhralo The Pirate Bay a všetci naokolo mohli len „šúchať nožičkami“.

Ako sa teda zdá, The Pirate Bay sa stále vyvíja a stále je niečo, čo túto stránku má kam posúvať. To, že by sa pirátsky server mohol stať behom hodiny najväčším konkurentom Netflixu by asi nenapadlo nikoho z nás. Pravda je ale taká, že na stránkach The Pirate Bay nájde človek rovnaký obsah ako na Netflixe.

Dokonca by sme mohli povedať, že sa tu nachádza viac seriálov či filmov v rôznych jazykových mutáciách, o čom môže Netflix iba snívať!

stream it - svetapple.sk

Prečítajte si tiež  Test iPhonu za 100 dolárov! Ako funguje falošná mašinka?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.