Facebook pre používateľov svojej populárnej aplikácie Messenger pripravil prekvapenie. Týka sa sviatku zamilovaných, sv. Valentína. V aplikácií môžeš posielať správy, ktoré sú zabalené do darčekového balenia!

Darčekové balenie

Prekvapenie spočíva v možnosti odoslania „darčekového balenia“ pre svoju polovičku, alebo osobu, ktorú by si takýmto spôsobom chcel/a potešiť! Pre túto fuknciu nie je potrebná žiadna aktualizácia, stačí ak používať aplikáciu Messenger na svojom zariadení a táto funkcia by ti mala byť sprístupnená automaticky.

Messenger--Valentín--Svetapple.sk

Posielaj darček aj ty!

Posielanie darčekovej správy je veľmi jednoduché. Funguje tak, že nad tlačidlom veľkého lajku alebo odoslania je umiestnená ikonka srdiečka so šípom. Po kliknutí na túto ikonku sa ti akivuje balenie. Ak následne napíšeš hocijakú správu s aktivovaným balením, alebo ho aktivuješ po napísaní správy, tá bude následne zabalená do ružového balenia s mašľou.

Po ťuknutí na odoslanú správu, osobou ktorej si „darček“ poslal, ale aj tebou sa balenie otvorí. Podobnú správu môžeš odoslať aj v časti Nedávne, kliknutím na spomínanú ikonku vľavo hore.

Prečítajte si tiež  Apple a Meta budú brať displeje do Headsetov od spoločnosti Samsung!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -