Pokiaľ vám vadí ako vám váš operátor stiahne prenosovú rýchlosť vašich dát na minimum po prekročení maximálneho povoleného objemu dát tak teraz dobre čítajte. T-Mobile CZ ponúkne naozaj neobmedzený dátový tarif. Nebude lacný ale bude bez spomalenia.

T-Mobile CZ ponúkne naozaj neobmedzený dátový tarif, zákazníci si dobre priplatia.

T-Mobile CZ počas tohto leta testoval pomocou svojich zákazníkov neobmedzené dáta. Vlastne testoval skôr sieť, či to vôbec vydrží. Tá nesklamala. Dnes predstavil dátové balíčky, ktoré budú platné od 1.9.2019. Používateľov pravdepodobne veľmi potešia. Nachádza sa tu aj jeden balíček, ktorý je skutočne neobmedzený. Nie je ale vôbec lacný.

Keď však neobmedzené dáta, tak neobmedzené dáta! Nový tarif už nebude sledovať to koľko prevoláte a ani to koľko napíšete SMS správ. Dokonca nebude sledovať ani to koľko dát miniete.

Bude rozdelený na dve cenové verzie. V lacnejšej dostanete prakticky všetko vrátane neobmedzeného internetu, ktorý môžete používať plnou rýchlosťou až do kým neprekročíte 50 GB (potom sa vám rýchlosť spomalí na 10 Mbit/s.) Za tento balíček si zaplatíte 1275 kč mesačne ( v prepočte 49,30€). Vrámci neho budete mať automaticky aj dátový limit vrámci EU 35 GB.

T-Mobile CZ ponúkne naozaj neobmedzený dátový tarif. Nebude lacný.
T-Mobile CZ ponúkne naozaj neobmedzený dátový tarif. Nebude lacný.

Ak miniete viac bude tu ešte jedna ponuka

Ako sme už ale spomenuli, tento balík bude predsa len trochu obmedzený (aj keď veríme tomu, že drvivá väčšina používateľov ani 50 GB neprekročí). T-Mobile CZ ale ponúkne aj balík, kde nebude platiť žiadnych 50 GB a potom spomalenie.

Jeho cena má byť 1575 kč (v prepočte 60,90€) a na internetových stránkach o ňom zatiaľ nič nenájdete. Informovali nás však popredné české média ako napríklad idnes.cz alebo seznamspravy.cz, kde sa tento balík spomína. Okrem toho by ste mali v tomto tarife získať ešte aj surfovanie po internete mimo EU vrámci roamingu 500 MB. V Európskej Únii potom budete môcť minúť v tomto prípade 40 GB dát.

Na tomto môžeme vidieť, že aj keď za poriadny príplatok, českí bratia sú predsa len o krôčik ďalej ako my. Náš Telekom momentálne určite takéto služby neponúka. Možno sa to však čoskoro zmení. Boli by ste ochotní za takéto niečo zaplatiť 49€ respektíve 61€?

Telekom rozdá ďalšie letné dátové balíčky. Môžete sa tešiť do konca augusta. - svetapple.sk

Prečítajte si tiež  iPhone 13 by mal prinesť veľké zmeny v nabíjaní
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJt-mobile cz
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.