Aplikácia zdravie je v iPhone už pomerne dlhú dobu. V poslednej aktualizácii iOS 13 sa ale zásadne vylepšila. Po novom môžete ešte lepšie sledovať svoje zdravie a aktivity. Aplikácia vás bude o čosi viac motivovať k tomu aby ste splnili svoje ciele. Viete ju ale perfektne ovládať? Pozrite sa ako na to v návode priamo od Apple.

Návod: Ako používať aplikáciu Zdravie v iPhone?

Jablková spoločnosť na svojom YouTube kanále už nejaký čas uvádza praktické rady, ktoré vám pomáhajú zorientovať sa v jej produktoch. Niektoré návody sú rýchle a stručné, iné zase dlhšie a trochu rozsiahlejšie. Dnes si pre vás pripravila podrobnejší rozbor aplikácie Zdravie, ktorú máte dopredu vstavanú vo vašom iPhone.

Vďaka rôznym senzorom dokáže iPhone pomerne hodnoverne zmerať vašu celodennú aktivitu. V jednoduchých grafoch si tak viete odsledovať to koľko ste prešli poschodí, koľko ste urobili krokov či koľko ste nekráčali kilometrov.

Pokiaľ sa radi prekonávate, môžete si stanoviť svoje vlastné ciele a následne ich dosahovať. Je to super vec pre každého aktívneho človeka, ktorý sa zaujíma o svoje výkony. Môžu to byť výkony športové ale aj úplne obyčajné, kedy vás telefón sleduje cestou do/z práce.

aplikácia zdravie iphone
Návod: Ako používať aplikáciu Zdravie v iPhone? – svetapple.sk

Výhodou je fakt, že telefón nosíme prakticky non-stop pri sebe. Dá sa teda povedať, že vie veľmi presne zmonitorovať všetko počas toho ako sa pohybujeme. Dosť však o samotnej appke.

Pozrite si video nižšie, ktoré si pre vás pripravila spoločnosť Apple. Jeho dĺžka je 2:35 a naučí vás ovládať a sledovať úplne všetko tak aby ste v tom mali dokonalý prehľad. Aplikácia sa s príchodom operačného systému iOS 13 do istej miery zmenila. Aj preto by ste sa mali oboznámiť s tým, čo je v nej nové.

Do komentárov nám potom nezabudnite napísať, či sledujete svoje aktivity pomocou aplikácie zdravie alebo ste ju nikdy nepoužili.

Prečítajte si tiež  Príchod Diablo Immortal sa opäť odkladá. Kedy sa hry dočkáme?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.