Jablková spoločnosť už pred rokmi uviedla do sveta reklamnú kampaň „Shot on iPhone“. Dôvod je ten, že tieto zariadenia fotia a natáčajú stále lepšie a lepšie zábery. Niekedy je to na nerozoznanie od profesionálnych kamier či fotoaparátov. Pozrite sa na najnovšie video s názvom „Powder“, ktoré tématický spĺňa všetko, čo nesie vo svojom názve.

Pozrite sa na nové video „Shot on iPhone“ – Powder

Jablková spoločnosť dnes pridala na svoj YouTube kanál nové, 2 minútové video s názvom „Powder“. Všetky zábery, ktoré sa v ňom vyskytujú boli vyhotovené pomocou iPhonu 11 Pro/ 11 Pro Max. Po väčšine času sledovania tohto videa na to ale neprídete, pretože má neuveriteľne vysokú kvalitu spracovania.

Nový snímok z kolekcie „Shot on iPhone“ bol natáčaný v kanadských horách. V tejto krajine sa každý rok konajú snowboardové závody Winter X Games Red Gerard, na ktoré sa spoločnosť Apple snaží tak trochu nadviazať.

Pozrite sa na nové video "Shot on iPhone" - Powder
Pozrite sa na nové video „Shot on iPhone“ – Powder

„Shot on iPhone je tu už roky“

Čo sa týka samotnej kampane, tak za posledné roky sme sa stretli s desiatkami reklám. Spoločnosť Apple vydáva pod jej taktovkou svoje fotografie alebo videá prevažne po predstavení nových produktov na trh. Samozrejme sa ich vrámci podpory predaja dočkávame aj neskôr v priebehu roka.

Ukazovanie schopností zariadení v praxi je asi najlepší spôsob propagácie. Ľudia jednoducho uvidia fotku alebo video, ktoré vyhotovilo najnovšie zariadenie a zatúžia po niečom podobnom tiež. Pokiaľ majú rovnaké záujmy ako tie, ktoré Apple v kampani prezentuje (napríklad v tomto prípade zimné športy), je to ešte lepšie.

Snímok „Powder“ považujeme za veľmi vydarený a páči sa nám, akým spôsob ho Apple spracovalo. Zábery natočené na iPhone 11 Pro sú skutočne úžasné. Apple používalo len to, čo má zariadenie dostupné. Sú to 3 šošovky fotoaparátu s rôznymi vlastnosťami.

Radi by sme ale dodali, že ak rátate pri natáčaní s rovnakým výsledkom, musíte byť profesionálom. Presne takýchto ľudí si Apple na túto prácu najíma… Čo poviete?

https://youtu.be/F3iwC1AzxqA
Prečítajte si tiež  Reálna podoba iPhonu 8?
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.