Hoci momentálne vo svete zúri koronavírus, spoločnosť Apple si robí celkom dobré vyhliadky, čo sa týka predajov obľúbených bezdrôtových slúchadiel AirPods. Najnovšie informácie hovoria o tom, že by mohli predaje narásť až na 90 miliónov kusov.

Apple chce zvýšiť predaje AirPods v roku 2020 o 50%!

Tento rok to bude mať jablková spoločnosť naozaj ťažké. Napriek tomu to neznamená, že sa všetko končí. Práve naopak. Situácia ohľadom COVID-19 sa začína v Číne dostávať pod kontrolu a Apple bude mať konečne dostatočné zásoby všetkých produktov, ktoré má aktuálne v ponuke. Patria sem aj slúchadlá AirPods. Minulý rok sa ich podarilo predať okolo 60 miliónov kusov. Tento rok by to mohlo byť až o 50% viac!

O všetkom informuje spoločnosť DigiTimes, ktorá sa odvoláva na svoje zdroje z dodávateľského reťazca. Bezdrôtové slúchadlá zažívajú obrovskú popularitu a bude ešte lepšie. Koncom minulého roka sme sa dočkali verzie „AirPods Pro“, ktoré okrem nového dizajnu priniesli aj technológie, ako napríklad aktívne potláčanie okolitého hluku, lepšiu kvalitu prehrávania atď…

Už čoskoro by ale mala prísť na trh aj lacnejšia varianta. Tá by mala fungovať na princípe štupľov s kvalitným prehrávaním, ale bez aktívnej redukcie šumu. Okrem toho sa hovorí aj o veľkých slúchadlách. Presné detaily ale zatiaľ nepoznáme. Dočkať by sme sa ich mali tiež v priebehu tohto roka.

To, že sa AirPods darilo viac, ako obvykle ukázali napokon aj zisky. Firma zaraďuje tieto produkty do kategórie „nositeľná elektronika, domácnosť a príslušenstvo“. Presné čísla predajov teda nepoznáme a len ich odhadujeme. Ale vzhľadom na rekordy, ktoré táto kategória zaznamenala je skoro isté, že AirPods (spolu s Apple Watch), sú extrémne populárne…

Apple čoskoro začne s výrobou lacnejších AirPods Pro Lite.
Apple chce zvýšiť predaje AirPods v roku 2020 o 50%!
Prečítajte si tiež  Apple nepochopiteľne zabudol na kľúčové príslušenstvo pre Vision Pro. Dodá ho iná firma
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.