Unboxing nášuníkov pre AirPods Max

Hoci AirPods Max nie sú prezentované ako zariadenie postavené na modulárnej platforme, v skutočnosti si ich môžete individualizovať. Pred pár dňami bol spustený samostatný predaj náušnikov, ktoré sa líšia dostupnými farbami. Cena jednej sady sa pohybuje na úrovni 79€.

Pokiaľ sa chcete odlíšiť od davu a svojim AirPods Max pridať určitú výnimočnosť, toto je jedna z možností „ako na to“. Náušníky už začali prichádzať ku prvým majiteľom a vy sa tak môžete pozrieť, ako vyzerá ich balenie.

V princípe tu neočakávajte nič veľkolepé. Produkt je umiestnený v štandardnej bielej papierovej krabici bez ďalších zbytočných doplnkov. Dôvodom je silný nátlak na ekológiu, ktorý spoločnosť Apple vyvíja už niekoľko rokov.

Na krabici sa nachádza farba náušníkov a tiež jednoduchý návod pre ich výmenu. Samozrejme, nebolo by to Apple, keby sa s balením nevyhralo do najmenších detailov. Prítomný je tu teda jednoduchý „jazýček“ pre ľahšie otváranie krabice.

Napíšte nám do komentára, či vlastníte slúchadlá AirPods Max a ak áno, ako ste s nimi spokojní. Išli by ste do výmeny náušníkov, alebo sa vám zdá táto možnosť individualizácie zbytočná?

Prečítajte si tiež  Tim Cook navštívil továreň Foxconn!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJmacrumors
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.