Vďaka watchOS 7.5 RC, ktorý bol vydaný pre vývojárov, sa môžeme pozrieť na nový farebný ciferník detailnejšie. Zatiaľ čo predchádzajúce verzie Pride ciferníka boli k dispozícii v analógovej a digitálnej verzii, Apple teraz vytvorilo tretiu variantu výhradné pre tohtoročnú tému. Nový ciferník nájdete v systéme watchOS 7.5 pod označeným „Pride Woven“.

Nový Pride ciferník obsahuje farby z vlajky hnutia LGBTQ +, ktorá zahŕňa nielen farby dúhovej vlajky, ale aj farby vlajok Bisexual Pride a Transgender Pride. Spoločnosť Apple sa vyjadrila, že tohtoročné špeciálne Pride ciferníky krásne zrkadlia nové farby náramku a predstavujú tak kombináciu sily a vzájomnej podpory hnutia LGBTQ +.

Používatelia si môžu vybrať medzi dvoma rôznymi verziami „Pride Woven“ ciferníka, pričom jedna je určená na celú obrazovku a druhá je kruhová. V oboch verziách ciferníky napodobňujú farebné tkanie Solo Loop náramku, takže spolu budú krásne ladiť.

Čerešničkou na torte je, že pri otáčaní digitálnej korunky sa farby spájajú alebo oddeľujú, zatiaľ čo v režime Always On získate zjednodušenú verziu s farebnými čiarami (pre úsporu energie).

Spoločnosť Apple uviedla, že watchOS 7.5 bude k dispozícii pre všetkých používateľov už 25. mája. Napíšte nám do komentára, ako sa vám nové ciferníky pozdávajú. Tešíme sa na všetky vaše reakcie.

Prečítajte si tiež  EKG v Apple Watch zachranilo na Vianoce ľudský život
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJ9to5mac
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.