Apple je spoločnosť, ktorá sa neustále pokúša prinášať najvýkonnejší HW, ktorý je dokonalo prepojený s iOS a teda SW. Aj keď konkurencia využíva výkonnejšie procesory, v prípade iPhonu to nie je potrebné a hravo si poradí aj s nižším výkonom. Podľa najnovších správ však máme počítať s vyššou pamäťou RAM pri pripravovanom modeli 6S!

Taiwan

Podobné správy samozrejme pochádzajú z dobre overených taiwanských zdrojov a je veľmi pravdepodobné, že vyššiu RAM v zariadení naozaj nájdeme! Podľa nich totiž Apple už pripravuje výrobu niektorých komponentov, ako napríklad pamäte RAM, ktorá by mala po novom ponúkať až 2GB, rovnako ako v prípade väčšieho brata iPhonu, iPadu Air druhej generácie. Zdroje tiež informujú, že Apple použije omnoho kvalitnejšiu a úspornejšiu LPDDR4, ktorú vyrába, ako ináč, konkurenčná spoločnosť Samsung. Samozrejme, nič z toho nemusí byť pravda, ale už počas minulého roka sme očakávali navýšenie pamäte RAM a potom, ako bola navýšená v iPade Air 2. generácie, je veľmi pravdepodobné, že sa tak stane aj v iPhone 6S. Okrem iného by tu mal nájsť svoje miesto aj procesor Apple A9!

Prečítajte si tiež  iPhone 12 bez fotoaparátov? Za vyše 4600€ môže byť váš
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.