Už je síce tretí, no sľubujeme, že ide o posledný článok z konferencie, na ktorej Microsoft dnes večer predstavil svoju novú verziu operačného systému Windows 10. Mnohí používatelia na celom svete naň čakali hlavne z dôvodu, že súčasná „osmička“ im jednoducho nevyhovovala a novú verziu potrebovali ako soľ. Dnes je už tu a my vám prinášame video, ktoré zachytáva celú konferenciu!

Windows 10

Tak ako mnohí očakávali, Microsoft dnes konečne predstavil nástupcu globálne neúspešného Windowsu 8, ktorý vyzerá omnoho lepšie. V novom operačnom systéme sa udialo naozaj veľké množstvo zmien a samozrejme pribudli aj stovky noviniek, ako napríklad nový webový prehliadač Spartan, o ktorom sme písali už dávnejšie. Je možné, že tento produkt bude rovnako úspešný ako Windows XP či Windows 7, ktorý je stále veľmi populárny. Microsoft robil v poslednej dobe zvláštne pokusy na poli s Windowsom, no našťastie zmenil svojho generálneho riaditeľa a ten nový, Satya Nadella, vedie celú korporáciu doslova príkladne. Neustále inovuje a určite je lepší, minimálne za posledný rok, ako jeho predchodca. Každopádne, pokiaľ by sme vám mali priniesť informáciu o každej jednej novinke, ktorú Microsoft v novom Windowse predstavil, pravdepodobne by sme tu pri písaní sedeli až do rána a vy rovnako pri čítaní podobného článku. preto sme sa rozhodli pre jednoduchšiu cestu a tak vám ponúkame celé video z dnešnej konferencie, na ktorej bol predstavený okrem Windowsu 10 aj obrovský Surface Hub a Windows Holographic. Čo si myslíte vy, uberá sa Microsoft lepšou cestou, ako za posledné roky?

Prečítajte si tiež  Spojenie Windows 11 a Macu s čipom M1? Podľa všetkého reálna budúcnosť!
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.