Na e-shope 4ka.sk pribudla desiatka nových smartfónov značiek Apple, Xiaomi, Motorola a Oppo. Medzi novými zariadeniami nechýbajú ani iPhone 13 a iPhone 13 Pro, či nástupca bestsellera v predajnej sieti 4ky Xiaomi Poco X4 Pro 5G. 4ka do ponuky zaradila aj značku Oppo s modelmi Oppo Reno7 5G a „odľahčenou verziou“ Oppo Reno7 Lite 5G.

Zaujme tiež cenovo výhodný Apple iPhone SE (2022), ktorý je vo 4ke dostupný k paušálom SLOBODA už za 24,75 Eur mesačne (na 24 mesiacov). 4ka zaradila aj dve novinky z dielne Motorola. Prvou je výkonný a ľahký model Motorola Edge 30 5G a druhou výborne vybavený model Motorola Moto G82 5G. V ponuke 4ky pribudli aj ďalšie dve zariadenia obľúbenej značky Xiaomi, konkrétne ide o modely Xiaomi Redmi Note 11S 5G a Xiaomi Redmi 10 (2022).

Všetky telefóny ešte lacnejšie s bonusom

iPhone 13 Pro vo svetlo sivej farbe graphite zo zadnej strany s taniermi v pozadí
Zdroj: Unsplash / Thai Nguyen

Ku všetkým zariadeniam ponúka 4ka Bonus na telefón, ktorý znižuje mesačný poplatok za zariadenie až o 7 Eur mesačne, pričom maximálne môže zákazník podľa zvoleného paušálu získať bonus počas doby platenia telefónu až do výšky 210 Eur. Bonus sa aplikuje automaticky pri objednávke cez e-shop www.4ka.sk/telefony a je dostupný pre všetky smartfóny v ponuke operátora.

4ka rozšírila ponuku o notebooky Lenovo

Počítač s operačným systémom Windows
Zdroj: Unsplash / Onur Binay

V ponuke 4ky pribudli dva notebooky značky Lenovo. Ideálny notebook pre študenta je Lenovo IdeaPad 1 s Windows 10, ktorý ponúka 14-palcový FullHD displej a dostatok výkonu pri hmotnosti pod 1,5 kila. Vo 4ke je dostupný k paušálom SLOBODA už od 12 Eur mesačne (na 24 mesiacov).

Pre náročnejších používateľov je určený konvertibilný notebook Lenovo IdeaPad Flex 5 s Windows 10. Notebook disponuje pántom otočným o 360°, ktorý umožňuje použiť zariadenie ako notebook či tablet. Notebook má dotykovú obrazovku, ktorá ponúka kreatívne využitie, napr. pre prácu s grafikou. Notebook je osadený výkonným procesorom AMD Ryzen 3, IPS FullHD displejom a integrovanou grafickou kartou AMD Radeon Graphics. Vo 4ke je dostupný k paušálom SLOBODA za 21 Eur mesačne (na 24 mesiacov).

Mobilná herná konzola na doma aj na cesty

Nintendo Switch v rukách používateľa
Zdroj: Unsplash / Erik Mclean

Po prvýkrát nájdete v ponuke 4ky aj hernú konzolu a to Nintendo Switch Neon Red & Blue Joy-Con. Ide o hybridnú hernú konzolu 2 v 1, ktorú je možné používať ako prenosnú mobilnú konzolu do ruky, alebo je možné ju cez dokovaciu stanicu pripojiť priamo k TV a využívať ako klasickú hernú konzolu. Konzola Nintendo Switch podporuje najnovšie herné tituly, má kvalitný 6,2-palcový displej a bezdrôtové herné ovládače. Vo 4ke je dostupná za 13,50 Eur mesačne (na 24 mesiacov) ku ktorémukoľvek paušálu SLOBODA.

Prečítajte si tiež  Skvelá paródia na reklamu „1984“

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -