Len pár dní dozadu sme vás informovali o tom, že jedna z najlegendárnejších hier Mafia oslavuje svoje dvadsiate narodeniny. Pri tejto príležitosti bol navyše potvrdený aj vývoj nového, v poradí už štvrtého dielu, o ktorom však zatiaľ nemáme príliš veľa informácií.

Ak ste pôvodnú Mafiu z roku 2002, za ktorou stojí české štúdio 2K Czech nikdy nehrali, prípadne si len chcete túto legendárnu hru opäť pripomenúť, práve dnes na to máte jedinečnú príležitosť.

Pôvodný titul je totiž na platforme Steam k dispozícii úplne zadarmo s tou podmienkou, že si ho aktivujete do 5. septembra 2022.

Jeho štandardná plná cena sa pohybuje na úrovni cca 10 – 15 eur, takže sa vám túto ponuku určite oplatí využiť. S pôvodnou Mafiou zažijete veľa zábavy.

Je rok 1930. Po neúmyselnom stretnutí s mafiou sa taxikár Tommy Angelo neochotne ocitne vo svete organizovaného zločinu. Spočiatku sa nechce zapliesť s rodinou Salieriovcov, ale prísľub veľkej odmeny čoskoro zmení jeho názor. Ako postupuje po rebríčku, peniaze sú stále lepšie a lepšie, ale práca je stále špinavšia. Tommy si možno nakoniec získa súhlas samotných Salierovcov, ale ak sa stane mafiánom, jeho nový život môže spôsobiť viac problémov ako ten starý.“

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Prečítajte si tiež  Dnešná dávka bezplatných aplikácií|9.11.2016
Môže ťa zaujímať
- Reklama -