Inteligentné hodinky v súčasnosti vyrába obrovské množstvo spoločností, pričom dostupnejšie zariadenia s elegantným dizajnom a kvalitným displejom zoženiete aj za menej ako 100 €. Dnes sa však budeme venovať inteligentným hodinkám Huawei Watch GT 3 Pro, ktoré zďaleka nepatria medzi najlacnejšie na trhu. Môžeme ich však označiť za jedny z najlepších? Možno aj áno.

Samotné zariadenie sa dodáva v dvoch veľkostiach a je vhodné pre mužov aj pre ženy. Čo vás však bude zaujímať viac je displej, ktorý využíva technológiu AMOLED a podporuje aj funkciu Always-on. Vďaka tomu vám nikdy nezhasne. Huawei Watch GT 3 Pro sú však „naložené“ aj po stránke senzorov. K dispozícii je napríklad meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu a ďalšie užitočné funkcie. Zariadenie pri tom vôbec nie je drahé. Najlacnejšie Huawei Watch GT 3 Pro nájdete na tomto odkaze.

Huawei Watch GT 3 Pro kúpite po zľave od 307,2 € vo väčšom 46 mm prevedení, pričom plná cena sa pohybuje až na úrovni 379 €. Vybrať si však môžete aj menšiu verziu, ktorá je vhodnejšia skôr pre ženy. Paradoxne ale za ňu zaplatíte viac, nakoľko jej cena štartuje po zľave na úrovni 367,01 € (je to preto, lebo používa prémiové keramické telo). A hoci to nie je málo peňazí, v porovnaní s Apple Watch slušne ušetríte. Huawei Watch GT 3 Pro s keramickým telom nájdete v akcii tu.

Ak by ste si totiž kúpili väčší 45 mm model Apple Watch Series 8, hodinky by vás stáli až 515 €. Ak by ste sa naopak uspokojili s menšou 41 mm verziou, zaplatili by ste 478 €. Inteligentné hodinky Huawei Watch GT 3 Pro sú teda stále oveľa lacnejšie a ohromí vás aj ich výdrž batérie. Najlacnejšie Apple Watch Series 8 so 45 mm nájdete tu.

Huawei Watch GT 3 Pro majú impozantnú výdrž batérie

Huawei Watch GT3 Pro
Zdroj: Huawei

To, v čom sa najviac líšia hodinky Huawei Watch GT 3 Pro a Apple Watch Series 8 je výdrž batérie na jedno nabitie. Zatiaľ čo zariadenie od spoločnosti Apple zvládne 18 hodín (v praxi však 1-2 dni), konkurent sa chváli oveľa dlhšou až 336 hodinovou výdržou.

Na nabíjačku ho teda budete musieť dávať len raz, či maximálne dvakrát za dva týždne. V tomto smere teda Huawei Watch GT 3 Pro za 307,2 € jasne vyhrávajú.

Vhodné aj na šport. Vďaka titánu a zafíru vydržia aj náročné zaobchádzanie  

Huawei Watch GT3 Pro
Zdroj: Huawei

Hodinky sú vďaka vstavaným aplikáciám vhodné na beh, cyklistiku, jógu, golf či plávanie. Majú samozrejme aj zvýšenú vodeodolnosť 50 m (5 ATM).

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 6 sa môžu premenovať na Apple Watch Pro!

Na záver už len uvedieme, že výrobca nepoužil na konštrukciu hliník alebo nehrdzavejúcu oceľ ale rovno titán, vďaka čomu sa môžu Huawei Watch GT 3 Pro postaviť aj takým zariadeniam, akými sú Apple Watch Ultra. Tie ale na Slovensku kúpite oveľa drahšie, konkrétne od 922 €. Samozrejmosťou je aj extrémne odolné zafírové sklo. 

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Môže ťa zaujímať
- Reklama -