Inteligentné hodinky Apple Watch Ultra sú prvotriednym kúskom spotrebnej elektroniky, no ich cena nie je nízka. Hoci boli nedávno Na Alze v zľave, dnes na stránkach predajcu svieti cena 999 €, čo je v podstate rovnaká suma, akú si za svoje zariadenie pýta aj spoločnosť Apple. Ak by ste ale chceli nájsť tu najlepšiu ponuku pre Apple Watch Ultra, kliknite na tento odkaz.

My sme našli obchody, kde na nákupe Apple Watch Ultra výrazne ušetríte. Cena týchto inteligentných hodiniek klesla tak hlboko, že by ste to možno ani nečakali.

Aby sme boli presnejší, Apple Watch Ultra na Slovensku zoženiete u dobre hodnoteného predajcu Mobilmarket.sk už za 895 €. Na ich nákupe teda ušetríte až 104 € a to nie je pri tak novom produkte zanedbateľná čiastka. Ceny mohli dokonca klesnúť ešte nižšie.

No a pokiaľ by vám táto firma z akéhokoľvek dôvodu nevyhovovala, hodinky sú vo výraznej zľavej aj u autorizovaného predajcu spoločnosti Apple Mall.sk. Práve tu ich môžete získať do dnešného dňa (8.1.2023) alebo vypredania zásob za veľmi výhodných 929 €. A ak si zaobstaráte aj Mall kartu, cena klesne ešte nižšie, len na 899 €. A to sa naozaj oplatí. Apple Watch Ultra kúpite na Slovensku za super cenu.

Musíme však upozorniť, že v čase písania článku bolo na sklade v Mall.sk len veľmi málo kusov. Aj preto sa môže stať, že ponuka už čochvíľa nebude k dispozícii. Ak vás teda oslovila, neváhajte a nakupujte.

Nezabudnite na kvalitné príslušenstvo od Loopi 

Apple Watch Ultra remienok
Zdroj: Loopi

Na záver ešte doplníme, že ak si svoje Apple Watch Ultra kúpite, navštívte aj internetový obchod Loopi.sk, kde si pre ne môžete zaobstarať množstvo kvalitných remienkov. K dispozícii je ale samozrejme príslušenstvo aj pre iné verzie Apple Watch či napríklad iPhone, AirPods, AirTag alebo Mac.

49 mm Apple Watch Ultra sú kompatibilné so všetkými remienkami pre klasický 45 mm model. K mohutnému dizajnu sa hodia najmä kvalitné remienky z nehrdzavejúcej ocele. Výber je však samozrejme na každom z vás.

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Apple Watch Series 6 - toto sú prvé dojmy z nového zariadenia.
Môže ťa zaujímať
- Reklama -