iPad je čoraz všestrannejšie zariadenie, za čo sa môže poďakovať operačnému systému iPadOS 16, ako aj revolučným procesorom z platformy Apple Sillicon. Jedným z najobľúbenejších modelov Slovákov je jednoznačne iPad Air 2022 s procesorom M1. Toto zariadenie teraz kúpite v zľave za vynikajúcu cenu. Vydrží vám niekoľko dlhých rokov.

iPad Air 2022 má moderný hranatý dizajn a dostatočne veľký 10,9″ dotykový displej, ktorý podporuje Apple Pencil 2. generácie, ktorú kúpite najlacnejšie tu. V zariadení sa nachádza procesor M1, ktorý môžete poznať z MacBooku či iMacu, takže tento tablet so svojim výkonom prekoná prakticky všetkých konkurentov aj keď nejde o vlajkovú loď.

Zákazníci sa tiež môžu tešiť na kvalitné fotografie či video a poteší aj možnosť odomykania zariadenia prostredníctvom odtlačkov prsta.

No a cena? Tá je dnes veľmi priaznivá. Základný iPad Air M1 so 64 GB úložiskom sa bežne predáva od 769 €. Vy ho však v e-shope iSpot môžete získať lacnejšie, už od 709 €. Nie je to síce také výrazné cenové zvýhodnenie, ako by ste možno očakávali, no tento produkt sa príliš často do zliav nedostáva. A uznajte sami, že 60 € nenájdete len tak na zemi. Aktuálne najvýhodnejšie ponuky na iPad Air M1 nájdete tu.

iPad Air M1 môžete mať aj v rôznych iných pamäťových verziách a k dispozícii je tiež s mobilným 5G pripojením. Aby ste v tom teda mali lepší prehľad, pozrite si zoznam, ktorý vám ukáže oficiálne ceny stanovené spoločnosťou Apple.

  • iPad Air M1 (64 GB) – 769 €
  • iPad Air M1 (256 GB) – 969 €
  • iPad Air M1 + Cellular (64 GB) – 969 €
  • iPad Air M1 + Cellular (256 GB) – 1 169 €
iPad Air M1
Zdroj: Apple

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  MacBook Air M2 kúpite za extrémne výhodnú cenu: Je to dokonalý počítač pre každého
Môže ťa zaujímať
- Reklama -