HomePod mini sa za roky svojho pôsobenia stal obľúbeným zariadením, po ktorom siahli tisíce zákazníkov. Je však škoda, že rovnaký výrok nemôžeme použiť aj na pôvodný reproduktor HomePod. To sa však Apple pokúsi už čoskoro zmeniť. Podľa Marka Gurmana z agentúry Bloomberg sa novej generácie väčšieho HomePodu dočkáme už čoskoro.

Prečítajte si tiež  Spoločnosť Apple pripravuje nový HomePod mini. Poznáme podrobnosti

Spoločnosť Apple ukončila výrobu pôvodného HomePodu ešte v marci 2021. Dôvodom mal byť nedostatočný predaj a takpovediac zlé umiestnenie v rámci cieľovej skupiny. Gigant z Cupertina si však napravil chuť menšou verziou a ďalším krokom tak má byť „reboot“ smart repráku v plnej veľkosti.

Napriek mnohým odhadom a fámam, ktoré poukazujú na prepojenie Homepodu s Apple TV, nemá byť nový reproduktor až tak revolučný. Potenciálnych kupcov však má zaujať aktualizovaným dotykovým panelom, novším čipom S8 a hlavne sympatickejšou cenovkou.

HomePod
Zdroj: Apple

Napriek tomu ,že sa o novom HomePode zatiaľ veľa nevie, prísť by mal už čoskoro. Reálnym časovým oknom na jeho predstavenie má byť prvý štvrťrok 2023, takže jeho uvedenia by sme sa mali dočkať naozaj skoro. Je teda možné, že sa reproduktor ukáže svetu už po boku nových 14″ a 16″ MacBookov Pro.

Na záver len chceme pripomenúť, že v rámci SvetApple sme spustili bazár, ktorý sa už pomaly napĺňa inzerátmi. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz. Potrvá vám to sotva niekoľko sekúnd a zároveň máte šancu, že váš inzerát budeme zdieľať na našich sociálnych sieťach. Sleduje nás dokopy viac ako 40 000 ľudí. Tak na čo ešte čakáte?

Instagram Banner

Môže ťa zaujímať
- Reklama -