Situácia okolo hernej konzoly PlayStation 5 bola v uplynulých dvoch rokoch extrémne náročná a turbulentná. Prakticky od začiatku predaja bola ťažko dostupná, čo spôsobilo, že jej ceny vystrelili až za hranicu 840 €. Situácia sa ale zmenila a PlayStation 5 po novom kúpite aj za 539,99 €, o čom sa môžete presvedčiť tu. Sony navyše hlási úspechy.

Hľadáte kvalitný transparentný kryt pre svoj iPhone? Na Loopi.sk ho nájdete. V ponuke je za skvelú cenu a zaplatiť zaň môžete rýchlo a bezpečne cez Apple Pay. (reklama)

Japonský technologický gigant zverejnil správu, v ktorej tvrdí, že v predvianočnej sezóne minulého roka predal až 7,1 milióna kusov PlayStation 5, čím skoro zdvojnásobil dodávky konzoly v porovnaní s predchádzajúcim rokom. V predvianočnom období 2021 totiž firma dokázala vyrobiť „len“ 3,9 milióna kusov PlayStation 5.

Spoločnosť Sony tiež potvrdila, že ku dnešnému dňu predala 32,1 milióna kusov PlayStation 5 a vývojári zo Santa Monica Studio doplnili, že predali až 11 miliónov kópií hry God of War Ragnarok (exkluzivita pre PlayStation).

Za zmienku tiež stojí, že Sony v súčasnosti vyrába dve verzie PlayStation 5. Základná „digitálna“ verzia bez mechaniky štartuje na úrovni 539,99 € a ak by ste chceli model s Blue-Ray mechanikou, ktorý sa podľa nás oplatí viac, na Slovensku ho zoženiete najlacnejšie od 599,99 € tu. Zároveň však platí, že niektoré drahšie ponuky predajcov zohľadňujú aj exkluzívne balíky konzoly s hrami God of War Ragnarok, Gran Turismo 5 a podobne. Na takomto nákupe ušetríte ešte viac, pretože samotné hry stoja desiatky eur.

Loopi Banner
Reklama

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  iPhone 15 Plus kúpite za výbornú cenu. Aj keď ho ľudia prehliadajú, v skutočnosti na to nie je dôvod
Môže ťa zaujímať
- Reklama -