Je všeobecne známe, že iPhone od spoločnosti Apple ponúka jednu z najlepších kamier v smartfónoch. Pokiaľ sa dostane toto zariadenie do rúk profesionála a navyše je to na peknom mieste, vzniknúť môžu pôsobivé zábery. Presvedčiť sa o tom viete aj vy sami, a to vďaka dnešnému videu od šikovného Denisa Barbasa. Ten vzal svoj iPhone 14 Pro Max, ktorý kúpite od 1 291 € do Benátok, aby ich zachytil v plnej kráse. A jednoznačne sa mu to podarilo.

Aj tento článok vznikol vďaka e-shopu Loopi.sk, kde nájdete kvalitné kryty pre váš iPhone ale aj iné Apple produkty. Vybavenie objednávky je veľmi rýchle a platiť môžete samozrejme aj cez Apple Pay (reklama)

Na natáčanie tohto nádherného talianskeho mesta použil režim Cinematic, ktorý z času na čas doplnil o fotografie zachytené v ProRAW móde s rozlíšení 48 megapixelov.

Celé video je neuveriteľne kvalitné, dynamické a samozrejme aj dobre zostrihané. Veľakrát pri ňom nebudete veriť, že ho niekto natočil práve na iPhone, ktorý vytiahol zo svojho vrecka.

Hoci sa smartfón z logických dôvodov stále nedokáže vyrovnať profesionálnym kamerám alebo zrkadlovkám za tisíce eur, dôležité je zdôrazniť, že sa ku ním aspoň približuje. Aj bežný človek s trochou skúseností a talentu vďaka tomu dokáže natočiť krátke filmy, ktoré pôsobia, ako by vznikli na profesionálnu kameru.

Pozrite si video pod týmto odstavcom a dajte nám vedieť do komentára, ako sa vám páčilo. My ešte doplníme, že rovnaké schopnosti, ako iPhone 14 Pro Max má aj lacnejší model iPhone 14 Pro, ktorý kúpite od 1 148 €. Ceny oboch zariadení v uplynulom mesiaci klesli o približne 150 €.

Hľadáte nové Apple zariadenie? Skontrolujte náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple produkty. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Pozrite sa na prvé unboxing videá Apple Vision Pro v českom jazyku
Môže ťa zaujímať
- Reklama -