Spoločnosť Apple prináša pravidelné aktualizácie systémov svojich hardvérových produktov. Pokiaľ máte iPhone s podporou iOS 16, máme pre vás skvelú správu. Technologický gigant vydal vylepšenie, ktoré opravuje niekoľko otravných chýb, ktoré trápili používateľov po celom svete. Spoločnosť Apple samozrejme zverejnila aj krátky dokument, v ktorom popisuje všetky zmeny.

Jednou z najdôležitejších je určite oprava problému s iCloudom, na ktorý sa sťažovalo viacero našich čitateľov. Taktiež Apple zdá sa konečne vyriešilo problémy, ktoré súviseli s nesprávnym fungovaním núdzových SOS volaní.

Aktualizáciu vyvoláte cez Nastavenia > Všeobecné > Aktualizácia softvéru > Stiahnuť a nainštalovaťDajte nám vedieť do komentárov, ako vám beží nový operačný systém. Nezabudnite uviesť aj zariadenie, na ktorom ho používate.

Aj tento článok vznikol vďaka e-shopu Loopi.sk, kde nájdete kvalitné kryty pre váš iPhone ale aj iné Apple produkty. Vybavenie objednávky je veľmi rýchle a platiť môžete samozrejme aj cez Apple Pay (reklama)

Čo všetko prináša iOS 16.3.1? 

Táto aktualizácia prináša do iPhonu dôležité opravy chýb a aktualizácie zabezpečenia vrátane nasledujúcich:

  • Ak aplikácie používali iCloud, ich nastavenia mohli nereagovať alebo sa zobrazovať nesprávne.
  • Požiadavky Siri na aplikáciu Nájsť nemuseli fungovať správne.
  • Detekcia nehôd bola optimalizovaná pre modely iPhone 14 a 14 Pro.
  • Informácie o zabezpečení obsiahnutom v aktualizáciách softvéru spoločnosti Apple nájdete na tejto webovej lokalite: https://support.apple.com/kb/HT201222

Nezabudnite tiež na náš SvetApple bazár, v ktorom nájdete viac ako 600 inzerátov na rôzne Apple zariadenia. Tie sem môžete pridať úplne zadarmo kliknutím na tento odkaz.

Prečítajte si tiež  Totálny paradox kvôli EÚ: Apple vám pomôže prejsť z iOS na Android
Môže ťa zaujímať
- Reklama -
ZDROJSvetApple
Róbert Hallon
Som spolumajiteľ a hlavný tvorca obsahu na svetapple.sk. Študujem Dizajn médií v Bratislave a milujem Apple najmä pre filozofiu, ktorou tvorí svoje služby a produkty. Mojím druhým "koníčkom" sú autá, o ktorých tu sem tam tiež niečo napíšem.